Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1453630 Stout Om Te Lachen

 • Auteur
  Berichten
 • #2459632

  aansluitend op de leuke uitspraken ook een topic met leuke stoute dingen.
  ik lees hier vaak genoeg hoe onze lieve kleine engeltjes in duiveltjes zijn veranderd, hier ook een heel lief (b)engeltje die haar grenzen aan het onderzoeken is. tja en af en toe is het toch wel heeeeeeel moeilijk om dan je lachen in te houden en heel (gespeeld) boos te worden.

  hier wat streken van elounda:
  eten doet elounda eigenlijk nog steeds goed, maar af en toe moet ze toch even kijken wat wel en niet mag aan tafel. ze kan al prima met bestek eten, maar mag sommige dingen ook met haar handen eten. nou vond ze dat ze appelmoes ook met haar handen mocht eten. dus we zeggen ‘nee netjes met je lepel eten’ pakt mevrouw keurig haar lepel doet er een schep appelmoes op waarna ze die er met haar andere hand weer afhaald en die hand heel demonstratief aflikt, waarbij ze ons heel uitdagend aankijkt zo van kijk ik gebruik een lepel.

  slapen wil ze liever niet, stel je voor dat je iets mist. maar ze heeft een nieuw spel ontdekt. beneden kunnen we haar horen springen en zingen in haar bed, maar ze kan ons op de trap horen. zodra ik in haar kamer aankom ligt ze heel lief onder de deken met haar oogjes dicht. zodra je begint te twijvelen of je het dan toch verkeerd hebt gehoord gaat er voorzichtig een oogje open en kijkt ze je heel lief aan en zegt ‘hallo mama ik ben wakker, heb lekker geslaapt, gaan we naar beneden?’

  paar weken terug waren we bij de notaris en ze moest even mee. tasje met speelgoedjes mee, maar mevrouw besloot dat ze wou zingen. dus leg haar uit dat dat even niet kan omdat ik anders de mevrouw niet kan horen. maar daar had ze niets van. ze liep gewoon naar de notaris toe en ging vrolijk om harde toon door met zingen. ‘ik moet voor de mevrouw liedje zingen’.

  tijdens de vakantie zei ze ook gewoon een keer heel lief ‘nee mama ik ga niet luisteren’ waarbij ze gewoon doorging met wat ze deed.

  ze kan ons zo wijs en heel ondeugend aankijken tja niet lachen is soms wel heel moeilijk. gelukkig zijn de meeste stoute dingen nog heel goed te overzien, maar de touwtjes worden hier wel al een beetje aangetrokken.

  nou ik wacht met plezier op de andere stoute verhalen
  groetjes linda (en (b)engel elounda


  Hannah38
  Bijdrager
  #4209009 Quote

  Hier ook een lekker stoutertje.

  Leah doet ook hetzelfde als Elounda: eten met een lepeltje oppakken, op haar andere hand/arm smeren en dan oplikken…. Ahum!

  Verder is uitkleden hier favoriet. De hele dag door. Aankleden is ook erg leuk, maar meestal doet ze haar kleren dan achterstevoren of binnenstebuiten aan en ziet ze er een beetje gek uit.

  Wegrennen met stiften of pennen is ook erg leuk, in de hoop dat je haar achterna komt. Ze heeft namelijk al gezellig op de bank en de muren ‘gekleurd’. ‘Ik vind het mooi’ zegt ze dan als je zelf zit te balen als je die bank weer grondig kunt poetsen. (Met 3 grote kids boven haar zwerft er altijd wel ergens een pen of stift…..).

  En inderdaad, uitspraken als ‘Ik wil niet luisteren’ of ‘Heb ik geen zin in’, die komen hier ook regelmatig voorbij!!!

  #4209026 Quote

  caithlyn is een echte nudist loopt liever naakt door t huis&tuin pff 100 keer per dag aankleden haha…

  ook caithlyn is een deugniet

  net nog hele raaam vol vinger verf in het bij hok komen we daar.zegt ze mag wel he mama ik nee dat mag niet caithlyn gewoon op je eigen papier zegt ze nee he djayden gedaan whahahha gouw hem de schuld geven hij kan zich toch niet verweren…

  ze houdt er van smeren kliederen en dat soort dingen geregeld zit ze vol shampoo bodylotion pasta noem maar op maar dan kan je je lach niet inhouden haha

  tegenwoordig smeekt ze heel veel


  dotjuh
  Bijdrager
  #4209185 Quote

  nathalia doet het juist anderom dan elounda en leah.ze pakt het op met haar hand en doet het dan op haar lepel/vork hihihi.

  zit ik op de bank aleiyah een flesje te geven, vraag ik aan nathalia: wat ben je aan het doen?
  waarop zij zegt: ik ben lief aan het spelen.
  toch vertrouwde ik het niet, dus ga ik kijken.
  heeft ze alle kleding wat ik net had gestreken maar nog op tafel had laten liggen, van tafel afgegooid en zo kon ik ds alles opnieuw strijken. ggrrrr

  liefs, do


  suno
  Bijdrager
  #4209332 Quote

  Hier roept Noah steeds tegen zijn kleine broertje: Luca kom maar hierheen. En als ik dan ga kijken, hebben ze de kasten leeg gehaald (Vaak de schoenenkast) en dan legt Noah de schoen bij Luca op schoot en kijkt heel onschuldig! En noah duwt luca ook wel eens om.. Dat vind ik zo sneu.

  Verder zijn ze samen eigenlijk heel lief en spelen ze veel samen. Ik heb eigenlijk niet zo veel met ze te doen echt idiaal dat ze zo weinig schelen qua leeftijd..

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen