Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1453871 3 Autostoeltjes Op De Achterbank

 • Auteur
  Berichten
 • #2459873

  Wij hebben nu een zoontje van 3 1/2 jaar en worden over een aantal maanden ouders van een tweeling. Wij hebben alleen een probleem, de autostoeltjes. Wij hebben een Peugeot 307 break, heeft iemand hier ervaring mee? En misschien tips voor de meest smalle autostoeltjes?

  #4209253 Quote

  Hoi,

  Officieel mag de oudste in de gordels als een derde stoeltje niet past,, maar aangezien je zoontje dan waarschijnlijk net 4 zal zijn kan ik me voorstellen dat je dat niet wilt!
  Misschien kun je het beste met de auto naar een babywinkel rijden, daar mag je passen namelijk!
  Ook kun je overwegen om voor de oudste een verhoger te kopen, zo zit hij wel beter in de gordels, deze zijn vaak smaller!

  Gr MJ

  #4209277 Quote

  Bedankt voor je reatie! We gaan het even proberen binnenkort..

  #4209291 Quote

  hoi
  heb ook drie kinderstoeltjes. maar de oudste hebben we in een verhoger voorin en de twee andere stoelen achterin.

  #4209457 Quote

  Herkenbaar probleem! Ik ben nu zwanger van de 3e, de oudste 2 zijn straks net 4 en bijna 3 als de jongste wordt geboren. De oudste zit op een stoelverhoger (maxi cosi Rodi xr), de middelste zit voorlopig nog in een autostoel (maxi cosi tobi), de jongste zal straks daarnaast moeten in de maxi cosi, op de achterbank van de ford focus wordt het aardig vol…. Als ik alleen met de kinderen op pad ga, zal de oudste op de verhoger voorin gaan. Anders is het volle boel op de achterbank, het past precies, maar het maakt het niet makkelijk om de stoelen vast te maken. Ik wil voor de maxi cosi dan ook graag een family base hebben zodat ik alleen de oudste in de gordel hoef te zetten.
  En wat hiervoor ook al geopperd werd, gewoon passen bij de winkel.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen