Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1454392 Missping

 • Auteur
  Berichten
 • #2460394

  En? Hoe was het wennen op het KDV?

  #4209782 Quote

  Wat lief dat je het vraagt!

  Wel goed gegaan, maar ze hadden hem niet in slaap gekregen. Te veel prikkels. Hij was wel heel erg vrolijk toen ik daar aan kwam, maar ook een beetje hyper. Ik heb toen ik thuis kwam heel veel moeite moeten doen om hem in slaap te krijgen en hij is de hele avond erg onrustig geweest. Met onrustig bedoel ik niet huilerig, maar druk bewegen, gillen, praten, trappelen etc. Hij ligt nu te slapen. Volgende week doen we nog een keer halve dag. Langzaam opbouwen. De leidster is een ontzettend leuk mens en hij zat de hele tijd naar haar te lachen toen ik hem haalde dus het gaat vast goed komen.

  Ik vond het zelf wel een heeeeeeeeeele lange middag, maar heb mezelf kunnen bedwingen ze te bellen of hem eerder te halen. Ik ben trots op ons 🙂 haha.

  #4209838 Quote

  Nou gelukkig is het goed gegaan, wel jammer van het slapen.maar moet zeggen hebben wij ook last van bij de gastouder, alles is nieuw ze willen niets missen. Al hebben wij wel het geluk gehad dat ze thuis gelijk in slaap viel elke keer.

  En ik vind het knap dat je je zelfs kon bedwingen om te bellen, want dat doe ik nu nog steeds regelmatig, gewoon uit interresse!

  Maar ik geef je groot gelijk rustig beginnen, zeker al hij zo graag alles wilt zien en wakker blijft, en thuis dan ook nog onrustig is.


  twiki
  Bijdrager
  #4209876 Quote

  Wat fijn!!! Hier ging het slapen ook niet meteen optimaal maar nu slaapt ze net zoveel als thuis!
  Goed van jullie allebei 🙂

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen