Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1454585 Rijstebloem En Bv

 • Auteur
  Berichten
 • #2460587

  Hoi,
  mijn dochter van bijna 20 weken heeft nog steeds erg veel moeite met het doorslapen. Sommige nachten slaapt ze 6-7 uur door, maar meestal komt zij na 3-4 uur nog een keer.
  Mijn vraag is of iemand ervaring heeft met het mengen van rijstebloem met (gekolfde) BV. Is dit mogelijk? En slapen baby’s hierdoor echt langer door? Of hebben jullie zelf nog tips om haar beter te helpen doorslapen?
  Alvast bedankt,
  Astrid

  #4210004 Quote

  ik kreeg het niet gebonden met bv dus ik geef s avonds na de borstvoeding uurtje later 600 cc hypoallergeen met rijstebloem erdoor en ze slaapt er veel beter op alleen weigert ze het sinds een paar dagen en slaapt nog goed hihi

  #4210017 Quote

  Pfff ben gelukkig dus niet de enige waarbij de baby nog niet doorslaapt. Lycke ligt meestal rond 9 uur in bed en slaapt dan tot half 4 en komt daarna weer gewoon om 7 uur en slaapt dan weer verder tot een uur of 10. Wat zou het fijn zijn als ze een keer een nacht doorslaapt, merk het nu wel dat het op gaat breken.

  Sinds 2 dgn geef ik flesvoeding als avondvoeding, maar daar drinkt ze heel weinig en doet er super lang over. Gister had ze ook maar 40cc gedronken dus daarna nog maar ff bv gegeven, zou wel lekker zijn als ze een hele fles leeg zou drinken zodat ik kan kijken of ze dan beter slaapt.

  Op het cb zeiden ze dat het niet van de voeding kan komen dat ze wakker wordt, nou als ik haar laat huilen gaat ze echt niet meer slapen en wil echt ff drinken bij me.

  Hopelijk gaat het snel beter met het slapen van de baby’s welke nog niet doorslapen

  En de baby’s die dit allang doen, fluister dan ff bij Lycke in haar oor hoe heerlijk het is om heel de nacht te slapen, hopelijk luisterd ze daar naar 😉


  twiki
  Bijdrager
  #4210035 Quote

  @kleutermama 600cc? Tjonge wat een eter…haha 🙂
  @mama83 Olivia zal Lycke even toespreken hoor 🙂

  #4210041 Quote

  owww hajha 60 cc dus hihi

  #4210042 Quote

  Ik heb geen ervaring met rijstebloem in bv, maar Quintus (4,5 maand) slaapt veel langer op een fles met 2 scheppen rijstebloem dan zonder! Proberen zou ik zeggen!

  Hij doet het trouwens pas sinds een paar daagjes en mama83 het is inderdaad een verademing. Ik was echt helemaal op. Je weet niet wat je mee maakt als je opeens pas om 6 uur wakker wordt!

  #4210073 Quote

  Rebecca fluisterd ook in!!! Iig veel succes!

  #4210084 Quote

  Ik zal Andries zo vertellen dat hij even contact met Lycke moet leggen. Hij kan namelijk het goeie voorbeeld geven.

  #4210097 Quote

  Met Bv kan je goed pap maken met biobim. Dat is een soort bambix die goed bind met bv. Je kan het bij de natuurwinkel kopen, maar hier bij de plusmarkt hebben ze het ook. Ze hebben vast ook een 4 mnd versie.

  Oja en over baby’s die niet doorslapen weet ik niks. Wij zijn gezegd met een doorslaap kind en die krijgt alleen maar bv en geen bijvoeding. Ik denk trouwens niet dat het helpt om ze een papfles te geven…maar ik hoop het wel voor je:)
  Mijn oudste sliep 8 mnd niet door…

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen