Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1454670 Speen

 • Auteur
  Berichten
 • #2460672

  Hoi Meiden,

  Ik was nieuwschierig of jullie kindjes graag een speentje in willen?
  Dane helemaal niet hij kan hem niet in zijn mond houden hij spuugt hem telkens uit.
  Soms wil hij er wel mee inslapen maar dan moeten wij hem vasthouden in zijn mond anders valt ie er weer uit….

  Liefs Stefanie


  twiki
  Bijdrager
  #4210034 Quote

  Olivia vindt het heerlijk! Maar inmiddels wil ze wel een grotere maat (die van 6 maanden), die van bibi.
  Mijn oudste heeft maar 2 maandjes een speen gehad daarna spuugde ze telkens em uit en toen zijn we er meteen mee gestopt (was wel handig trouwens :))
  In het begin wilde Olivia het ook niet, maar na een tijdje wel. Ze heeft em trouwens alleen in bed.

  #4210037 Quote

  Quintus van bijna 4,5 maand gebruikt een speen om te gaan slapen en hij wil inderdaad ook maar 1 soort. De kleinste van avent en die van de hema. Die dental spenen die mot ie niet 🙂


  Elma
  Bijdrager
  #4210075 Quote

  Hoi,

  Jochem heeft bijna heel de dag(behalve als hij aan het spelen of drinken is) zijn duimpje in zijn mond.Dit heeft hij al vanaf dat hij ongeveer 6 weken is.Daarom is hij denk ik ook ontzettend rustig,zodra hij verdrietig is gaat het duimpje er in…Is wel handig..Maar als hij groot is ook weer lastiger om af te leren..

  Groetjes Elma,mama van Jochem 5 maanden.

  #4210077 Quote

  Zo wisselend, soms spuugt ze m er zo uit, en andere momenten krijg je m er niet uit. Ze heeft er veel profijt van als ze onrustig is, of evt de hik heeft, Want dan moet ze sabbelen en op haar ademhaling concentreren. Wij gebruiken vaak zo’n sabbeldoekje als stut, maar ze pakt m soms ook al zelf en gaat gelijk dr mond in, en als die verkeert om is, draait ze m zelf, al gaat dat wel nog moeizaam.
  Bij ons heeft ze ook voorkeur, voor de bibi spenen, was eerst anders maar denk dat dat door de spenen in het zieknhuis komt, daar kreeg ze regelmatig een nieuwe en altijd van bibi.

  #4210083 Quote

  Andries heeft eigenlijk alleen een speen in bij het inslapen. Heeel soms wil hij anders ook nog wel eens een speentje. Maar liever niet.
  Ik heb trouwens speentjes van Nubi.

  #4210088 Quote

  amy is wisselend ene keer met speen andere keer zonder… amy wilt alleen de difrax dental die ovale amy drinkt vlug aan de borst 5 a 10 minuten en voor der zuigbehoefte wilt ze hem soms

  #4210106 Quote

  Jasmijn wil geen speen, ze heeft nooit een grote zuigbehoefte gehad en ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel makkelijk vind. (Weer een ding minder waar je om moet denken als je de deur uit gaat!)

  #4210109 Quote

  alyss heeft ook een speen van difrax de combi want de dental krijg ik er dus niet in… tijdens inslapen heetft ze hem nodig en als ze erg vermoeid is of krampjes heeft
  groetjes

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen