Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1455440 Ff Voorstellen

 • Auteur
  Berichten
 • #2461442

  Hallo meiden,

  Kreeg te horen dat er al een Aprilforum was gestart. Dus ik dacht dan sluit ik me hier ook maar bij aan. Want ook ik ben ik April uitgerekend. Zou nu in week 6 zitten van mijn zwangerschap. Als ik het uit laat rekenen op deze site tenminste. En via babybrabbel zegt hij wk 5. Heb vanmiddag mijn vk gebeld. En ook gezegd dat ik 6 weken ben. Mag volgende week di. langs komen. Ben benieuwd wanneer ik mijn eerste echo krijg. Krijg hem nu wel eerder als normaal. Mijn vorige zwangerschap is helaas uitglopen op een mk. Vandaar willen ze mij nu niet lang in die onzekerheid laten zitten….Dat gaf ze zelf aan. En dat geeft mij wel een goed gevoel!
  Moet wel eerlijk zeggen dat ik er een goed gevoel bij heb, bij deze zwangerschap. Bij de vorige wist ik eigenlijk meteen dat het niet goed was. Vreemd he dat je dat op de een of andere manier voelt?1
  Maar goed, we gaan gewoon verder zoals normaal. dan vliegen de weken voorbij. En voor je het weet hebben we dan de echo gehad. En kunnen we echt gaan genieten. Want er blijft toch iets in je achterhoofd zeggen… het kan altijd nog mis gaan! maar ik ga nu echt van het positieve uit.

  xx dromertje

  #4210794 Quote

  hoi hoi,
  ik ken je gevoel, ik ben ook erg onzeker heb anderhalf maand terug mk gehad en nu ben ik alweer zwanger nog maar 5 weken maar moet volgende week naar vk voor echo (geruststelling)…
  hoe ga je er eigenlijk mee om met de spanning ik ben steeds bang dat als ik naar de toilet ga om bloed te verliezen…

  groetjes

  #4210798 Quote

  Hey hoi,

  Wat mij erg mee valt is dat ik eigenlijk niet zo onzeker ben. Had ik wel verwacht na een mk te hebben mee gemaakt. Ik ben vrij rustig. Had gedacht dat ik iedere sec. ermee bezig zou zijn.Ben er ook wel mee bezig, maar op een andere manier dan verwacht. Bij mijn vorige wist ik eigenlijk meteen dat het niet goed was. Nu kan ik er ook veel meer van genieten, en ben blijer op de een of ander manier. Wanneer ben je uitgerekend? Ik rond 20 april. Moet as di. naar de vk. Spannend hoor! Wens jou ook veel succes… hopelijk is alles gewoon goed, zodat je er ook veel makkelijker en sneller van kan gaan genieten…

  xx

  #4211112 Quote

  haay haay,
  ja ik ben 18 april uitgerekend ik moet volgende week donderdag naar de vk voor controle en echo enzo… ik moet gelukkig veel werken tot die tijd dus bijna geen tijd om er aan te denken!
  ik hoop ook voor jou dat alles goed gaat, ik ben wel benieuwd hoe het verloopt:)
  heb je al meer kinderen?

  groetjes

  #4211156 Quote

  Heey Shaan,

  Ik moet gelukkig ook best nog veel werken voordat ik heen moet.. Blijft spannend heh. Dit zou ons eerste hummeltje worden! ik zit echt met smacht te wachten op de eerste echo. hoop zo dat alles goed gaat. de vorige keer kreeg ik slecht nieuws!!! dat wil ik niet weer mee maken… hou je wel op de hoogte

  greetz

  #4211599 Quote

  hoi dromertje,
  gister kwam ik van de toilet en wat zag ik… bruinafscheiding (oke het zegt nog niets maar snap wel dat ik enorm bang ben geworden van de vorige keer)….
  het begon de vorige keer ook bij bruin afscheiding en precies zo ver als ik gister was.
  het is allemaal zo spannend en vervelend tergelijk.. kijk gewoon niet genieten!!!!
  ik hoop dat jij geen kwaaltjes heb mbt de toilet!

  volgende week donderdag is nog zooo ver weg!

  groetjes

  #4211743 Quote

  Hey shaan,

  Waarschijnlijk is het gewoon oud bloed ( innestelingsbloed) Als je verder geen hevige krampen enz hebt, dan zal het allemaal wel wat mee vallen. Zelf heb ik daar nog niet last van gehad. Wat ik wel heb is dat als ik naar de wc ga een klein beetje slijm verlies… Zou dat normaal zijn? iedere vrouw vind normaal gesproken wel wat in het ondergoed. Maar ook als je zwanger bent?? Maakt me dan weer zo onzeker. en sinds gisteren heb ik een zeurend gevoel onder in mijn buik rechts. Heb mijn vk gebeld en gevraagt wat dit kan zijn. Zij zei als het niet heftiger wordt qua pijn dan zal het wel niks zijn. je baarmoeder enz is aan het oprekken en je banden. De vorige keer had ik dit namelijk ook. Alleen toen zat he techt meer in de lies zeg maar. Mijn vk zei: de vorige keer had je er ook wel last van, het zal dan wel bij je zwangerschap horen. Want het was geen bmz! (buitenmoederlijkezwangerschap)?!

  Ik wacht het wel af. zolang ik niet krampen en bloedverlies krijg ga ik ervan uit dat alles goed gaat.
  hou je wel op de hoogte!

  xx

  #4211760 Quote

  haay haay,
  ja ik heb ook vreselijk veel wit slijm (afscheiding) dat is heel normaal zolang het maar niet gaat stinken!
  ook heb ik inderdaad last van mijn buik onderin soort spierpijn, mijn vk zei dat het idd mijn banden zijn ik ben nogal slank 🙂
  ik weet zeker dat het bij jou goed gaat komen!
  zelf ben ik er ook wel iets meer gerust op want heb nu nergens meer last van en de vorige keer had ik idd erg veel krampen en pijn!
  ook ongesteldheidsgevoel en dat heb ik nu niet… maar het blijft een onzekere tijd en donderdag is nog zo verrrrr weg, jij moet dinsdag toch?

  xx

  #4211877 Quote

  Hey Shaan,

  Ik had onder tussen al vernomen dat het er bi jhoort indd. Ik herken in jou’n verhaal die pijn onder in je buik. het lijkt indd op een soort van spierpijn. Bij mij zit het rechts ongeveer op dezelfde hoogte als je lies?? Dit had ik de vorige keer ook,maar was toen niks. Want meteen na de echo waren de klachten verdwenen.
  Ook ik ben heel slank. Mijn vk maakte zich dan ook geen zorgen indd. Alles is nu aan het oprekken… het kunnen indd je banden enz zijn.
  Natuurlijk hoop ik voor jou dat nu ook alles goed is! ben al begonnen met duimen 🙂 Ik moet dinsdag. Al betwijfel ik dat ik 6 weken zwanger ben.

  het is namelijk zo: 9 juli was mijn eerst dag van mijn laatste menstruatie. Maar mijn cyclus is een beetje onregelmatig… dan weer 29, 33, 35, 30 schommeld dus. maar gemiddeld ong 33 dagen. daar ben ik nu ook vanuit gegaan. als je het dan uit laat rekenen via zwanger of babybrabbel, dan zegt hij 5 a 6 weken. Volgends mijn bereking ben ik morgen pas 6 weken. gerekend vanaf 9 juli. met een cyclus van 33 dgn. Maar je krijgt altijd 2 weken kado? dus ik zal dan officieel 4 weken zwanger zijn.
  Dat betekend dat ze volgende week nog geen hartje kunnen zien kloppen?!

  Zo weer een lang verhaal… ik hou je wel op de hoogte. vind het wel leuk om samen te kletsen!

  xx

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen