Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1455765 Vraag

 • Auteur
  Berichten
 • #2461767

  Hallo mensen

  Misschien een hele rare vraag.
  Kan je een bevruchting voelen in je buik?
  ikzelf heb namelijk net een miskraam gehad, in de eerste week van juli en en in de eerste week augustus was ik weer ongesteld geworden, ik heb het idee dat ik namelijk weer zwanger ben.
  na de bevalling was mijn buik ook weer goed geslonken en ben ik ook weer afgevallen. Nu heb ik dat ik weer wat gevoeliger borsten heb en ik toch weer een wat dikkere buik heb en weer ben aangekomen, het duurt nog minstens twee weken voor ik ongesteld moet worden maar ik heb wel het idee dat het dezelfde symtomen zijn die ik had na mijn eerste zwangeschap, mijn onderbuik is ook weer gevoelig. na hoeveel weken kun je na een miskraam in princiepe weer zwanger worden.

  #4211256 Quote

  Hallo Gnoddevanbreemen,

  In principe kan je meteen weer zwanger worden, het ligt eraan wanneer je je eisprong hebt. Er word ook wel gezegd dat je op je vruchtbaarst ben na een miskraam!

  Ik zelf ben in januari zwanger geweest, kreeg een miskraam en was testte positief in februari (zonder een menstruatie te hebben gehad.) In maart ging het weer fout en heb in mei weer zwanger getest (zonder menstruatie). Nu ben ik alweer 18 weken zwanger.

  Het kan dus wel!

  Liefs

  #4211557 Quote

  Ik ga helemaal mee met Betty’s mening.. alles kan..

  maar of je een bevruchting echt kan voelen??? no idea

  #4228588 Quote

  Ik denk niet dat je de echt bevruchting kan voelen, maar ik ben er wel van overtuigd dat je meteen kan voelen of je zwanger bent.
  Zo had ik ook echt het gevoel dat ik zwanger was, omdat alle tekenen er waren (d.w.z. gevoelige borsten, ‘steken’ in mijn onderbuik, humeurige buien, ernstig moe en meer honger). Voor mijn NOD (en dus voor ik kon testen) begon ik met bloeden wat overging in menstruatie….ik denk dat dit een vroege miskraam is geweest.
  En ik heb inderdaad ook gelezen en gehoord dat je na een miskraam inderdaad vruchtbaarder bent. Zou logisch zijn als je puur naar het idee van voortplanting kijkt; lukt het niet, dan zorgt de natuur ervoor dat het daarna dus wel lukt.

  Sterkte in ieder geval en ik hoop voor je dat je inderdaad zwanger bent nu.

  Wij zijn inmiddels bezig met ronde 2 voor ons 2e kindje.

  Groetjes

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen