Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1467704 Iemand Ervaring Met Meerdere Miskramen

 • Auteur
  Berichten
 • #2473706

  hallo dames,

  ik vroeg mij af of hier nog meer mensen zijn die al meerdere miskramen gehad hebben. ik heb in juni een miskraam gehad bij 6 week en gisteren een miskraam bij bijna 11 week. de eerste miskraam kwam spontaan de 2e opgewekt met misoprostol.

  liefs, Karin


  PrinsesL
  Bijdrager
  #4223142 Quote

  Jeetje Kaatje wat vreselijk gewoon 2x..Pfff..
  Heel veel sterkte gewenst..

  #4223297 Quote

  Hoi Karin,

  Wat vreselijk voor jullie, en dan bij bijna 11 weken. Dan zou je denken dat het al de goede kant op gaat… Geef toe aan wat je voelt, jank zoveel als je wilt.
  Zo zie je maar weer, niets is zeker. Klinkt pessimistisch maar door mijn ervaringen kan ik pas genieten als ik nr. 3 ooit gezond en wel in m’n armen mag houden.
  Voor nr. 1 (prachtige dochter) heb ik met 6,5 week een spontane miskraam gehad. Toen we voor nr. 2 gingen geberude met 7 weken hetzelfde en later werd ik met 8 weken gecurreteerd vanwege een windei.
  Onze zoon (Nr. 2) is met 38 weken geboren maar wegens ernstig zuurstoftekort bij de geboorte, een week later overleden. Dat is 26 oktober a.s. pas een jaar geleden.
  Inmiddels is PCOS bij mij tot uiting gekomen, voordat je dan weer op de rit bent met Clomid, ben je in mijn geval een driekwartjaar verder.
  Ik ben er sterker door geworden en ga veel meer op m’n gevoel af dan voorheen, laat ze maar denken wat ze willen.
  Ik ben nu net 36 en was 28 toen ik voor het eerst stopte met de pil. Ik maak me nog geen zorgen, maar hoop wel dat we binnen 2 jaar nog eens geluk hebben…
  Hopelijk blijft het hierbij voor jullie en lacht het geluk jullie binnenkort weer toe.
  Groetjes,
  Maaike

  #4223582 Quote

  Helaas wel.. We zijn nu ook voor ons derde kindje, maar voor mijn oudste dochter had ik ook een miskraam met 11 weken. Toen ben ik gecurretteerd. Nadat ik was bevallen van den tweede dochter, gingen we voor een derde.
  Na 7 maanden eindelijk raak, maar na twee goede echo’s was ook dit kindje met 9 weken niet meer vatbaar. We kregen een hele goede uitleg en het kindje was echt niet goed. Dit keer had ik het spontaan verloren en had ik er vrede mee.
  De laatste keer was in augustus toen op de echo bleek dat ik amper zwanger was geweest, maar mij wel al 7 weken zwanger voelde…
  Toen kreeg ik echt wel een domper te verwerken en heb het er heel moeilijk mee gehad en eigenlijk nog steeds. Nu ben ik al 4 dagen over tijd, maar durf nu niet eens een test te doen. Bang om te zien dat ik toch niet zwanger ben. Of dat ik wel zwanger ben, maar dat het weer mis kan gaan. Daarom.. zolang ik niet test, ben ik ook niet zwanger.
  Ik heb namelijk met alle zwangerschappen bloedverlies gehad en gelukkig heeft dit wel twee mooie dochters opgeleverd, maar de eerste 10 weken zijn echt heel zwaar voor mij en mijn man. We kijken dan ook helemaal niet verder dan een eerste echo of wat dan ook..
  Dit is ook de laatste keer dat we er voor willen gaan, want ik vind het mentaal ook zwaar worden. We hebben twee mooie dochters, ik heb er niet alles meer voor over. Ik ga geen med.molen voor in. Dan is het goed zo, hoe jammer we het ook zouden vinden.
  In ieder geval sterkte met je eigen verwerking, want iedereen verwerkt het op zijn eigen manier en helaas is het ook telkens anders…
  Succes!
  Gr. Mamajo.

  #4224043 Quote

  Ja hoor.. Ook hier is het 3 keer fout gegaan (zonder goede zwangerschap tussendoor!) Voor we nu dan eindelijk bijna 25 weken zwanger zijn. Alle drie de miskramen waren vrij vroeg (tussen 5 en 9 weken) en kwamen alle 3 zelf opgang.

  Het is erg deprimerend!! Wij zijn beide allebei onderzocht en er was niks mis, waar ligt het dan aan???

  Luister goed naar jezelf en luister niet naar al die goed bedoelde adviezen ( Jullie tijd komt nog wel en je bent nog jong, en ach 3x is scheepsrecht) Neem de tijd die jij/jullie nodig hebben ook al vind de buitenwereld het lang duren of weet ik veel wat.

  #4224079 Quote

  hey kaatje,

  wat erg joh
  oei klote ik heb 16 aug 1 miskraam gehad voor de rest geen en die was bij 5,5 week!
  veel sterkte!

  liefs sas

  read more image Lees ook: Zwanger worden na een miskraam
  #4224293 Quote

  He Kaatje,

  Wat verschrikkelijk voor je! Ik heb in juni of juli ook met je gesproken, toen was ik ingelogd als “moeilijk”.
  Ik had toen ook net een miskraam gehad. Intussen heb ik 2x een miskraam gehad, eigenlijk bijna net als bij jou. De eerste na 5 weken spontaan en de tweede na 10 weken, opgewekt. Het was daarna erg heftig geweest. Ik had de eerste nog steeds niet verwerkt en nu kwam het dubbel zo hard aan. Heel veel praten en huilen heeft veel geholpen.
  Nu ben ik opnieuw 5 weken zwanger, erg snel naar mijn idee. Maar misschien moet het zo zijn. Toen ik de test deed kon ik niet echt blij of bang worden, alleen zoiets van: oké het is weer zo.
  Nu begin ik toch weer te hopen en daardoor wordt ik juist een beetje bang.
  Ik hoop dat het bij jou ook weer snel mag lukken.

  Heel veel sterkte!!

  #4224463 Quote

  @ Jenny ja ik herinner me je nog wel, echt precies hetzelfde schuitje als jou zit ik dus ik hoop echt voor je dat deze zwangerschap goed gaat.

  de rest bedankt voor jullie reacties, daardoor hoef ik toch de moed neit te verliezen en is er nog hoop op een kindje, want af en toe wordt je wel heel onzeker of het allemaal wel lukt.

  liefs,Kaatje

  #4224660 Quote

  hoi kaatje,

  op mijn 18 kreeg ik mijn eerste miskraam, tussen mijn 19e en 21 kreeg ik er nog eens 5 en bij 16 weken zwangerschap ik mijn kindje overleden, ik kreeg toen van mijn gyn te horen dat ik waarschijnlijk geen kinderen kon krijgen, maar na een half jaar was ik weer zwanger en kreeg een prachtige dochter, 2 en half jaar later een prachtige zoon en nog een 2 jaar later weer een zoon, tussen hem en mijn nu nog jongste zoontje kreeg ik 3 miskramen, daarna een gezonde zoon, en daarna een prachtige dochter, daarna hadden mijn man en ik besloten dat wij nog een kindje wilden, daarvoor moest hij wel een operatie ondergaan omdat hij zich had laten helpen na de jongste, maar de operatie was geslaagd, ik was nog geen maand later zwanger maar helaas liep dit uit op een miskraam, maar 2 maanden later was het toch weer raak ben nu onder tussen 34 weken zwanger van een prachtige knul…… zo als je kan lezen heb ik dus 11 miskramen gehad maar toch nog bezegeld met straks 6 prachtige kinderen….. geef de moed niet op en hoe moeilijk het ook is probeer er van te genieten en leef dag voor dag…..

  heel veel sterkte moeder van bijna 6 kindjes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct