Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1468324 Hevige Krampen

 • Auteur
  Berichten
 • #2474326

  Hoi,
  Ik ben 15 weken zwanger, en heb veel moeilijkheden met mijn stoelgang. Nu werd ik vannacht wakker van hevige krampen, heviger dan ik ooit heb gevoeld.Ik dacht, nu gaat het mis, maar na een half uur was het over.
  Zouden dit mijn darmen kunnen zijn geweest, en is het heviger omdat ze in de verdrukking zitten, of zou dit wel de baby kunnen zijn?
  Hoop dat iemand iets zinnigs weet te zeggen, ben een beetje bezorgd…

  #4223690 Quote

  Zou goed kunnen dat het je darmen zijn, die van ij spelen ook meer op nu ik zwanger ben. Vervelend maar gelukkig onschuldig.

  #4223740 Quote

  Heb ik in het begin ook gehad en heb het nu ook nog wel eens ’s ochtends maar dan veel minder heftig… Ben nu ruim 24 weken zwanger.. Maar als je het niet vertrouwd zou ik even de vk bellen morgen ochtend! Ben je misschien toch wat gerust gestelder!


  reisa
  Bijdrager
  #4223756 Quote

  Grote kans dat het je darmen waren, maar bel voor de zekerheid de verloskundige, dan kan ze het hartje van de baby controleren.

  #4223763 Quote

  Hoi Mikmak, ik heb het ook gehad. Het was een ‘spastische darm’. Het zijn zulke heftige krampen dat het net lijkt op weeen zeg maar, je denkt echt dat je een miskraam krijgt, wat je ook schrijft. En ik had het ook alleen ‘snachts. Groetjes, Assepoester

  #4224052 Quote

  hoi,
  ik kan je gerust stellen hoor. ik heb het ook gehad zulke hevige krampen dat je niet weet waar je het zoeken moet. tijdje later ben ik dan ontzettend aan de diarree en soms ontzettend misselijk en daarna is het verdwenen. dus het zijn inderdaad je darmen. die van mij reageren vooral zo heftig op vet eten. terwijl ik ook absoluut niet zonder mijn lactulose drankje kan want als ik die 2 dagen niet neem kan ik juist totaal niet naar de wc.het is erg vervelend maar je moet maar zo denken het is voor het goeie doel. succes ermee. hoor dat je hier wat aan hebt.

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?

  Cheri
  Bijdrager
  #4224160 Quote

  hey mikmak ik heb hier toevallig gisteravond ook ontzettend veel last van gehad.
  Het bleef maar gaan. meestal helpt rustig gaan liggen onder de dekens en een kopje warme thee hier goed tegen.

  succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct