Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1468457 Ydnew

 • Auteur
  Berichten

 • Wenser
  Bijdrager
  #2474459

  Hoi Wendy,

  Ik was erg benieuwd hoe het met je gaat. Met de behandelingen, met je gevoel en doe je ook nog mee met dat TV-programma. Gaat het een beetje?

  Ik zoek af en toe wat posts door om te zien hoe t met je gaat, maar je houdt je denk ik een beetje op de achtergrond?

  Sterkte weer en hopelijk gaat t (naar omstandigheden) goed met je.

  gr.
  Wenser

  #4223836 Quote

  Hoi Wenser

  WAt lief van je dat je aan me denkt.

  Het gaat goed hoor, alleen kan helaas nog geen goed nieuws brengen, maar wat nniet is kan nog komen, we hebben het startsein gekregen voor ivf en nu maar effe wachten tot mn menstruatie komt en dan op dag 21 kan ik beginnen met de hormonen. Dus het begin is er. Eindelijk, ben nu ook in behandeling bij het Geertgen vruchtbaarheidskliniek, en moet je zeggen dat is wel fijn geen zwangeren meer in de wachtruimte en daar zeiden ze ook dat het zwanger worden zelf de kans is erg klein en wordt elke maand kleiner terwijl ze in het ziekenhuis wat anders zeiden, dus dat was wel fijn dat eindelijk mijn gevoel bevestigd werd. Natuurlijk zal het zwaar worden de ivf, maar weet je je rolt er langzaam in en dan lijken de stappen neit zo groot, en ik ben laatste half jaar erg nuchter geworden en gelukkig mn man ook en dat houdt ons ook overeind, we gaan niet met de pakken neerzitten. Dit was ons doel en dat hebben we bijna bereikt. En het einddoel komt ook steeds dichterbij en we blijven positief dat meot je wel met dit anders kun je beter stoppen.

  En wat BB we moeten ze op de hoogte houden tm april dus ze kunnen ons altijd nog een keer thuis komen filmen. Maar was erg leuk om mee te maken en nu meoten we snel weer een keer naar Hilversum voor een interview dat moet iedereen. Dus ben weer benieuwd.

  Ja en wat betreft het forum lees wel mee, maar af en toe heb ik hele andere gedachtes als anderen en dan is het maar goed dat k me afzijdig houd, ik zit namelijk in de fase dat ik het een plaats gegeven heb en verder kan emt de ivf.

  Maar hoe gaat het met jou en je kindje? Gaat snel he de tijd?

  Ik heb zelfs nog 2 hyves opgericht 1 voor deelnemers voor BB en 1 hyves voor iedereen dat is http://www.babyboom2010-2011.hyves.nl.

  hoop nog wat van je te horen.

  Ga eerst een midweekje lekker weg ff vak vieren.

  Ik lees het wel.

  Gr WEndy


  Wenser
  Bijdrager
  #4224049 Quote

  Hai Wendy,

  Wat leuk even weg, veel plezier!
  Jammer dat je nog geen goed nieuws hebt, maar ik lees een sterke vrouw die er positief in staat. Goed zeg, ik zou er denk ik ook anders in staan. Ik heb er erg veel bewondering voor en hoop dat het beloond wordt met een zwangerschap. Hoe positiever je er in zit, hoe meer kans denk ik.

  Ik heb geen hyves, dus kan niet op de opgegeven hyvesadressen helaas, maar houd het hier in de gaten!

  Heel veel sterkte.

  Hier gaat alles goed. Mijn meisje groeit goed en ik moet volgende week weer werken. Eigenlijk wil ik niet, maar ja ik moet, als wij hier willen blijven wonen 😉
  Als ik eenmaal begonnen ben, gaat t vast beter.
  Helaas is ze door een oefendag op de creche nu een beetje ziekjes. Hopelijk knapt ze snel op.

  groetjes en tot spreeks
  Wenser

  #4225326 Quote

  Tja dat ziekjes zijn het heerst erg he, en als er 1 begint dat volgen er al zo meer. Hoop dat ze snel weer wat opknapt.

  Dat is ind niet zo fijn weer aan het werk na een lange tijd fijn met je dochtertje te zijn geweest, ik heb het geluk dat ik thuis mag blijven en thuis mijn hobby kan uitoefenen, ben pedicure en schoonheidsspecialiste dus doe dat lekker in mn tijd als Amber er niet is.

  Ik houd je op de hoogte ik meot iig de 27e weer terug om met de medicatie te beginnen, helaas weer ongi geworden wel gelukkig op tijd.

  Fijn weekend

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct