Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1468484 Is Mijn Mannetje Nu Zo Laat Met Alles

 • Auteur
  Berichten
 • #2474486

  Hoi meiden,

  Ik weet je moet eigenlijk kinderen niet met elkaar vergelijken, want ieder doet alles in zijn eigen tempo, maar onbewust doe ik dat soms toch wel.
  Vooral heb ik wel eens de neiging om Quinn met zijn broer te gaan vergelijken.
  Maar ook hier op het forum lees ik vaak dingen en dan denk ik oh jeetje!!!! Dat kan Quinn allemaal nog lang niet!!! Quinn heeft nu 2 ondertanden( was daar wel heel vroeg mee met 4 maanden) en kan van buik naar rug rollen en andersom, maar dat is het dan ook. Nu zit er wel weer een tandje aan te komen, maar als ik dan lees dat sommige kids al optrekken tot staan, woordjes zeggen enz dan zit ik dat echt met verbazing te lezen. Tuurlijk vindt ik het onwijs knap van de kids die dat allemaal kunnen, maar vraag me dan tegelijk af, of Quinn dan zo laat is met alles???
  Meer meiden die daar last van hebben??

  Liefs marielle Quinn 6 maand

  #4223855 Quote

  Mijn Joost kan ook alleen maar omrollen, op buik en weer terug en heeft ook twee tandjes. Omrollen kon hij al wel met 3 1/2 maand, en ook de tandjes had hij al met 4 maanden.

  Weet je wat het is, kinderen die nu al gaan staan, woordjes praten enzo, zijn echt uitzonderingen hoor. Dus maak je er niet druk om.

  #4223860 Quote

  Gloeiend gloeiende kolere forum. Zit een heel antwoord te typen, vergeet een keer te copieren en hup tekst weg!!!!

  1,2,3 zucht:

  Lieve Marielle,

  Andries heeft nog geen eens tandjes! Draaien? Hij kan het wel, maar heeft er totaal geen zin. Je moet hem echt een duw meegeven.
  Zelfstandig zitten? Kruipen, of zelfs lopen? Nou dat gaat hier nog heeeeeel lang duren.
  En met de pot mee-eten, brood eten? Hele rijstwafels eten? Uhm: ik ben blij als hij aan het eind van de dag een paar hapjes fruit, en een paar hapjes groente heeft gehad.
  Omgekeerd in bed liggen? Hij ligt ’s ochtends nog exact zoals ik hem ’s avonds heb neergelegd.

  Het komt vanzelf Marielle!

  Liefs!!

  #4223866 Quote

  Bryana is een van de oudste hier zo,7maanden en 11dagen,maar nog geen tandjes ze kruipt nog lang niet,ze zit net een paar dagen in het eetstoeltje en ze hangt nog helemaal naar voren.
  Ik was ook bang dat ze laat was maar volgens het cb is ze gewoon op tijd met alles komt vanzelf wel maak je niet druk!
  groetjes

  #4223906 Quote

  Troost je Marielle…
  Dani is zaterdag 6 maanden geworden en rolt niet eens van rug naar buik…. dus Quinn doet t gewoon op normaal schema… en wij zijn de laatste van de maart mamas… dus kan soms een hele maand schele met andere kids… ik doe t stiekem ook wel hoor maar dan denk ik Dani is een van de jongste en doet zn eigen tempo en zal ooit ook wel gaan doen wat de andere doen…

  Vooral bij mn zusje die kleine is 2maanden ouder en sommige mensen vergeten dat dat veel scheelt met babys… maar veel mensen vergelijken die 2 ook met elkaar… daar ken ik dan ook niet tegen maar ja dan denk ik weer wat wil je baby van 6 en 8 maanden is wereld van verschil!

  Dus maak je niet druk… als Quinn 3 is doet hij alles precies t zelfde als de rest van de kinderen of zelfs beter ;-)…
  zo denk ik maar hahaha…
  en het is leuk voor de mama’s die snelle kids hebben toch:D

  xxx Joyce

  #4223912 Quote

  wil de kinderen die t wel kunnen niet afvallen he!! Begrijp me niet verkeerd 😉

  #4223960 Quote

  Fiene doet hetzelfde als Quinn, ze is gewoon nog lekker baby. ik geniet er gewoon van! die babytijd gaat zo snel voorbij. die andere zijn gewoon erg snel, is ook leuk, maar hier geniet ik nu ook van.

  #4223971 Quote

  Hej hej
  Had al dezelfde gedachte als jij!! Fleur heeft gister voor het eerst omgedraaid, van rug naar buik…ben benieuwd of ze het nu vaker gaat doen! Denk dat het niet erg zal vlotten t imteresseert haar ook niet! Dus voordat ik hier alles weg moet zetten duurt nog wel ff! Ze kan al wel zitten en daar is ze misschien wel snel mee! Ze kan zo 10 minuten zelfstandig zitten! Met de voeding is ze ook wel vlot ze eet ontzettend goed! Eigenlijk alles wel! Boterham enz.
  Vind t wel lekker dat ze nog ff klein blijft! Hihi
  Liefs liesbeth mama van fleur 6 maanden en 2 weken!

  #4223995 Quote

  ik heb dus een hele snelle (staat al trekt zich op tot staan kruipt enzo) maar goed gelof me ook dat is niet leuk hoor ze is helemaal baby af… terwijl ze wel het kleine formaat ervan heeft…..

  ik zei al tegen mn man wil er nog 1 maar dan 1 die langzamer is haha(m n eerste was ook snel)

  by the weg… mijn eerste was ook zo snel net als Amy alleen praten waren ze bij mij erggg laat mee!! dus elke kind is wel ergens sneller in vergelijken heeft dan ook onwijs weinig zin ….

  liefs

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct