Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1468584 Onzeker Minder Kwaaltjes

 • Auteur
  Berichten
 • #2474586

  Hallo meiden,

  Na bijna anderhalf jaar proberen en een vroege miskraam in maart, zijn we weer zwanger! Ben natuurlijk ontzettend blij maar het genieten lukt nog niet altijd helemaal. Ben nu 5 weken en 3 dagen maar had wel een wat langere cyclus. Zo gerekend zou ik eigenlijk 4 weken en 6 dagen zijn. Vorige week had ik nog alle symptomen, verschrikkelijk moe, bij vlagen misselijk, slecht slapen, emo, etc. Nu zijn de meeste symptomen echter verdwenen. Slaap weer goed, amper moe en niet meer misselijk. Alleen m’n borsten doen nog pijn maar naar mijn idee ook minder.

  Ik weet dat het niet altijd iets hoeft te zeggen maar iemand hier die hetzelfde heeft meegemaakt?? Kan je lichaam al zo snel wennen aan het HCG hormoon dat de kwaaltjes nu al minder worden? Misschien moet ik gewoon heel blij zijn dat ik me goed voel:-)

  Heb volgende week dinsdag pas m’n 1e echo dus hoop dat een van jullie me een beetje kan geruststellen:-)

  Sas


  tamjo
  Bijdrager
  #4223938 Quote

  Hallo sas.

  Ik ben inmiddels 18 wk en 2 dgn zwanger en vanaf het begin af aan bijna geen kwaaltjes gehad, Soms denk ik wel is van oo ja ik ben zwanger, tuurlijk je menstruatie blijft uit, ik ben ook wel iets moeier dan normaal en ja begin nu toch echt dik te worden. Maar echt hoor wees maar blij dat je niet zoveel of geen last hebt.
  Succes en veel plezier bij de echo.

  Groetjes Tamjo

  #4223943 Quote

  Hoi Tamjo,

  Bedankt voor je (snelle!) reactie. Ja ik weet het, moet ook gewoon blij zijn. Komt denk ik omdat ik de kwaaltjes wel had maar nu dus niet meer… De miskraam speelt daar natuurlijk ook een rol in:-(

  Bedankt en jij natuurlijk nog veel succes! Het schiet al op voor je:-)

  Sas


  tamjo
  Bijdrager
  #4223949 Quote

  Graag gedaan hoor. Ik weet hoe het is in het begin en nu nog soms hoor had ik precies hetzelfde.

  Haha schiet op nou nu bijna op de helft en dan weten we eindelijk wat het word. Spannend hoor. En hopelijk ga ik het nu snel voelen,

  Nou succes met je zwangerschap en het komt vast goed. Enne ik heb ook echt weinig kwaaltjes. Voel me kiplekker.

  Groetjes tamjo

  #4223950 Quote

  Hoi ik ben inmiddels 29 weken zwanger, maar idd in het begin bijna nergens last van, alleen wel erg moe in de 3de maand, nu begint het zwaarder te worden, last van harde buiken en weer erg moe. Succes!!!

  #4223966 Quote

  Hallo Sas, Heel herkenbaar, ik ben ruim acht weken en bijna nergens last van. Alleen moe en iets meer plassen. Vanochtend echo gehad. Probeer gewwon lekker te genieten. Liefs

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?
  #4223974 Quote

  Heel herkenbaar!! Gelukkig wilt het niks zeggen! Ik ben 3 keer zo ziek geweest als een hond en het eindigde alle 3 de keren in een miskraam..

  Deze zwangerschap nergens last van gehad (qua hcg dan) en ben alweer bijna 25 weken zwanger!

  vertrouw op je lichaam en als je het niet vertrouwd toch maar even de verloskundige bellen en je twijfels delen..

  #4223984 Quote

  Hoi Sas,

  Allereerst van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!! Ik was ook best bang in het begin ( heb gelukkig nooit een miskraam oid meegemaakt) Die eerste 12 weken zijn nu eenmaal spannend. Omdat ik ook geen klachten had heb ik meerdere testen gedaan. Het was een duur geintje maar ik kon zo wel zien of het HCG hormoon toenam. Had een pakketje gekocht van CB digital. De eerste keer gaf hij 2/3 aan en de week daarop netjes 3 +. Dat gaf mij al wat meer bevestiging, De dag van de eerste echo had ik er nog 1 gedaan om te kijken of het wel nog hoog was.. Beetje rare manier misschien maar voor mijn gevoel werkte het wel ( ook al is het natuurlijk geen garantie)

  Groetjes Miranda

  #4224040 Quote

  Oh ja… wat mamavanN heeft gedaan heb ik ook gedaan! Alleen de testen besteld op internet bij sensitest.nl (goedkoper, dus niet zo erg als je er een paar testen tegen aan gooit!) 1,70 per test geloof ik!!

  Houd er wel rekening mee dat er ook vrouwen zijn waarbij de teststreep minder donker uitvalt als de keer ervoor en daar onzeker van raken, terwijl er achteraf geen reden tot zorg was geweest!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct