Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1468706 Wanhoop Nabij

 • Auteur
  Berichten
 • #2474708

  Dhymaris heeft al een paar dagen last van t 2e tandje wat erdoor moet komen…..dus had ze vanaf zaterdag koorts. Heeft ze voor t eerst een zetpil gehad en vanaf dat moment was t drama. Huilen huilen huilen. Legde de link nog niet echt. Heb zaterdagnacht ook maar 3 uurtjes geslapen omdat ze echt alleen maar kon huilen tot ze op mn buik in mijn bed in slaap viel. Gister hele dag geen probleem gehad met slapen….had ook geen zetpil gegeven. Tot de avond , toen d8 ik voor de nacht wel een pilletje, dat slaapt lekkerder. Nou toen begon t weer……echt zo zielig. Dus toen d8 ik hmm miss kan ze niet tegen een zetpil. Dus moeten we op zoek naar een alternatief bij koorts enz.
  En nu wil ze ook geen fles meer drinken sinds gister. De eerste gaat er redelijk in. fruit gaat ook goed en avond eten ook. Maar die flesser er omheen totaal niet. Diksap wil ze wel, drinkt ze ook veel nu. Krijgt ze gelukkig nog wel genoeg vocht binnen maar weet echt niet wat ik nu met die flessen moet. Ik hoop maar dat t door het verkouden zijn het tandje dat doorkomt enz komt.
  Iemand ervaring hiermee?

  Groetjes Pamela, Dhymaris 6mnd 4dg

  #4224061 Quote

  heeft ze geen oorpijn???

  met amy nog geen ervaring geen tanden in zicht maar bij mn oudste zeiden ze dat ze bij doorkomende tanden ook oorpijn konden krijgen…
  en misschien idd kan ze niet tegen de zetpillen???

  ik zou denk die dentox halen een paar mama;s hier oa marielle weet ik gebruiken dat als ik me niet vergis misschein hebben zei tips???

  heell veel sterkte!!!

  liefs

  #4224092 Quote

  Heey,
  Bah wat een narigheid! Ik gebruik inderdaad dentinox…megamiddeltje!
  En oorpijn kan inderdaad een bijkomend lastigheidje zijn bij tandjes! Huilt ze vooral als je haar eerlegt en als je haar oppakt wordt het minder? Dan kan dat zeker duiden op oorpijn door de druk die op het hoofdje ontstaat bij het liggen! Verhoog dan haar matrasje bij het hoofdje eens! Kussentje/handdoek onder het matras?

  En zolang ze genoeg vocht binnenkrijgt en goede plasluiers heeft zou ik me niet té druk maken om die flessen hoor…als het nou met een dag of 2 dagen nog niet beter gaat, zou ik wel ff de ha bellen…

  Succes!!!

  Liefs Kim

  #4224105 Quote

  Bij ons helpt de dentinox helemaal niet….
  Quintus wil nu ie met de tandjes zit te rotzooien zijn melk alleen nog drinken als het koud of lauw is. Dus niet te warm. Misschien is dat ook het verschil met de diksap?

  #4224281 Quote

  Ik gebruikte bij Quinn indd dentinox of chamodent als Quinn last heeft van de tandjes. Maar heb zelf het idee dat beide weinig helpen.
  Als Quinn er erge last van heeft dan geef ik nog eens een zetpilletje, maar alleen als laatste redmiddel.
  Als Quinn erg last van de tandjes heeft dan wil hij ook erg slecht de flessen drinken. Zal waarschijnlijk door het zuigen zeer doen. Maar nu hij het happen van een lepel heeft ontdekt gaan de meeste flessen allemaal dikke prut. En als ik er dan een papje van maak, gaat alles op. Als het dus maar van een lepel komt. Ik denk dat ze gewoon geen melkflesje wil drinken en ik zou eens proberen om er een paje van te maken en dat oplepelen. Omdat ze namelijk wel diksap uit een flesje wil drinken.
  En misschien kan ze indd niet tegen zetpillen, maar dat zou ik dan even overleggen met je HA of CB
  Succes!!!!

  Liefs marielle


  twiki
  Bijdrager
  #4224312 Quote

  Ja hier ook problemen met de fles met de tandjes!
  De hapjes gaan erin als koek daarentegen.
  Ik zou inderdaad ook proberen om pap met een lepeltje te geven!

  Wat betreft die zetpil, dat zou ik ook even overleggen met de HA!

  #4224396 Quote

  Bedankt voor jullie reacties. Ik kijk t nog ff aan wat betreft de flessen. Ze krijgt sowieso wel genoeg vocht binnen, als ik alles bij elkaar optel zit ze aan de 400ml ongeveer.
  Koorts is over gelukkig en t tandje is erdoor, ze is ook een stuk vrolijker weer.

  Groetjes pamela

  #4224677 Quote

  hoe gaat ie vandaag???

  #4225055 Quote

  gelukkig maar! Fijn nieuws dus allemaal bij het cb! Lekker gevoel toch weer he?! Een kilo in 2,5 maand….tja, vind ik ook niet echt veel, maar als ze keurig haar lijntjes volgt is het goed toch??!!

  Liefsss

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct