Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1469124 Verandering In Afscheiding

 • Auteur
  Berichten
 • #2475126

  Hallo allemaal,

  Net als iedereen hier hoop ik dat het deze maand raak is (NOD zondag, 3e ronde, kindje 2).

  Nu heb ik een vraagje: normaal heb ik altijd wel een beetje afscheiding. Het verandert naarmate de cyclus vordert maar er is altijd wel wat. Maar sinds ongeveer een week heb ik helemaal geen afscheiding meer. Totaal niets.

  Ik heb altijd gehoord dat veel afscheiding juist een teken van zwangerschap is maar omdat dit zo anders is dan normaal dacht ik, zou het dan toch… Ja je gaat vanalles denken (en verzinnen) maar ik wilde vragen of iemand dit herkent? Kan me nl niet herinneren hoe het bij mijn dochtertje was. Groetjes!

  #4224482 Quote

  Hoi Ilse,

  Ik had afgelopen periode juist behoorlijk veel slijm gehad in de week voor mijn NOD. Ik wist ook niet wat ik daar van moest denken. Maar helaas kwamen die duivels. Er werd inderdaad gezegd dat dat een teken van zwangerschap kon zijn. In mijn geval was dat dus niet. Dat bewijs maar weer dat elk lichaam anders reageerd. Ik heb ook zondag mijn NOD. Nu heb ik een beetje afscheiding maar ook niet veel. Ik had maandag avond wel ineens behoorlijke steken in mijn liesstreek en gisteren een beetje meer in het midden van mijn buik. Maar nu is dat ook weer weg. Ik weet het ook niet. Bij mij veranderd er elke maand weer iets.

  #4224494 Quote

  Hoi Debs, Ja ik denk dat als je je erop gaat focussen dat je dan ineens vanalles en nog wat voelt… (Want eerlijk gezegd in de periodes dat ik niet met zwangerschap bezig ben, voel ik amper wat terwijl ik toch ook eisprongen heb, ongi wordt etc) Nou ja, blijft wel spannend en ik duim voor ons allebei!

  #4224503 Quote

  Hi Ilse,

  Ik vroeg mij vanmorgen toevallig precies hetzelfde af. Heb normaal ook altijd wel wat, maar sinds 2 dagen is het bijna helemaal weg (vorige week daarentegen absoluut niet) en dat valt gewoon op. Sinds 3 dagen heb ik ook steekjes in m’n onderbuik/lies en vanmorgen was ik ineens kotsmisselijk, dus wie weet. Nog een weekje geduld en dan kan ik testen. Afgelopen maand was ik er continu mee bezig, omdat ik in augustus een mk heb gehad en zo graag wilde dat het meteen weer raak zou zijn. Probeer er nu minder mee bezig te zijn, al is dat vaak makkelijk gezegd dan gedaan he…….hahaha.

  Hoop voor jou en Debs dat jullie zondag 2 streepjes hebben!! Succes met wachten

  #4224530 Quote

  ha Dames ik wil jullie niet ontmoedigen maar ik had voor mijn nod ook helemaal niks en werd gewoon 4 dagen later ongesteld dan anders.
  maar hoop voor jullie dat het wel raak is


  Bloempje27
  Bijdrager
  #4224609 Quote

  Nou als je zo kort zwanger bent kun je nog niets zeggen over veel/weinig afscheiding. Dat komt echt pas later in de zwangerschap. Wat wel kan is dat je afscheiding geliger wordt. Dus van kleur verandert. Dat kan wel een positief teken zijn!
  Ilse, ik had ook geen afscheiding voor mijn NOD maar wel lekker zwanger! Dussse….. het zegt niks hoor!

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #4226488 Quote

  2 Dagen later was het bij mij weer helemaal terug en vanmorgen had ik een positieve test in handen!!

  #10395800 Quote

  Haihai ik had een vraagje vanaf wanneer met je meer afscheiding alsnje zwanger bent na je nod of voor je nod al? 

  #10422157 Quote

  Hallo Allemaal, Ik ben nieuw hier en heb een vraagje. Iemand bekend met onregelmatige cyclus en toch zwanger geworden? Ik had 28 Febr. 2021 ovulatie. 24 Febr. gemeenschap gehad en 27 Febr. ook. 7 Maart 2 keer 2 druppeltjes bloed afgeveegd, 10 Maart een klein beetje lichtbruin afscheiding afgeveegd, 11 Maart 2 keer helder rood bloed afgeveegd en de 2de keer zat een heel klein beetje stolsel. Stelde bijna niks voor, 12 Maart een druppeltje bloed afgeveegd en 16 Maart een druppeltje bloed afgeveegd. Was licht roze. Ben nu 3 dagen over tijd en heb 13 dagen na ovulatie getest. Was negatief. Iemand bekend hiermee en toch zwanger geraakt na onregelmatige cyclus nogmaals. Weet niet meer wat me lichaam met me doet. Welterusten allemaal en hoop op goede tips en adviezen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct