Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1470645 6 Weken En Geen Gevoelige Borsten Meer

 • Auteur
  Berichten
 • #2476647

  Hallo allemaal,

  Ik ben bijna zes weken zwanger en sinds vanmorgen heb ik ineens geen gevoelige borsten meer, helemaal niks! Ze zijn ook minder vol en niet meer gespannen. Dit terwijl ik gisteren nog bijna verging van de pijn. Zaterdag nog een test gedaan en die gaf +3 weken aan, wat overeenkwam met m’n duur. Heb verder nog geen bijzondere buikpijn o.id.

  Iemand die dit ook heeft gehad (zo vroeg in de zwangerschap) en waarbij de zwangerschap toch goed is gegaan?? Was net een beetje over mijn onzekerheid heen en nu dit:-( Vorige keer waren de kwalen ook ineens weg voor m’n miskraam dus ben behoorlijk in paniek nu…

  #4226001 Quote

  Hoi Tamjo,

  Bedankt. Maar heb je deze wel gehad dan? Ik maak me vooral zorgen omdat de pijn ineens verdwenen is. Van de een op de andere dag….


  tamjo
  Bijdrager
  #4226008 Quote

  Nee geen pijn gehad. Ik heb echt bijna tot geen kwalen. Heeft mij ook heel erg onzeker gemaakt. Borsten zijn nu wel een flinke cup groter maar echt zonder pijn. Hopelijk krijg je snel een echo.
  Succes

  Gr. Tamjo

  #4226046 Quote

  Ik snap dat je je zorgen maakt. Bij mijn miskraam was na bloedverlies de borstenpijn als eerste verdewenen.
  Daarom was ik er ook van overtuigd dat deze zwangerschap ook in een miskraam zou eindigen omdat ik weer ineens geen last had van mijn borsten. Maar ik ben nu 32 weken en ze hebben helemaal geen pijn meer gedaan!

  Maar ik snap wel dat je er verschrikkelijk onzeker van wordt. Kop op, het gaat vast goed!!

  Liefs Karin


  Bloempje27
  Bijdrager
  #4226047 Quote

  Hey meid,

  Heel herkenbaar je verhaal. Ik had bij mijn eerste constant gevoelige borsten. daarvoor had ik een miskraam gehad en waren mijn gevoelige borsten ineens vlak voor het fout ging afgezakt.
  Nu bij de tweede had ik opnieuw gevoelige borsten, maar die verdwenen in week 5 als sneeuw voor de zon. Ik helemaal in paniek… ik dacht dat het opnieuw fout zou gaan! Maar ik begon niet te bloeden. Ook in week 6 geen zere borsten… ja af en toe… bij momenten… 5 minuten wel… 3 uur niet.. zo een beetje! In week 7 kwam het ineens weer terug maar alleen in de namiddag en avond. daarnaast kreeg ik ook andere klachten waaronder lichte misselijkheid en niet fit zijn of af en toe een dag heel moe.
  Met 9,5 week hebben wij een mooie echo gehad met een bewegend kindje en een mooi kloppend hartje.
  Nu ik 11 weken ben, zijn mijn klachten bijna zo goed als verdwenen.

  Dus meid, klachten zeggen niks! En je bent nog maar zo kort… ook is het per dag verschillend. Klachten komen en gaan, echt waar. de ene dag wel de andere niet… weken wel weken niet en dan ineens wel weer. Zolang je niet bloedt gaat alles zoals het hoort.

  ik snap je angst want je wilt graag iets voelen, want dan weet je: mijn hcg werkt. Maar zelfs dat zegt niks. mijn vk zei: Er zijn kotsende vrouwen die een miskraam krijgen en vrouwen die bijna niets of niets voelen krijgen een gezond kind. Het is maar net hoe je lichaam reageert. En ga vooral niets vergelijken en ook niet met een vorige zwangerschap, want elke zwangerschap is weer anders.

  Dus meid, het enige wat je kan doen is afleiding zoeken en de weken afwachte voordat je een echo mag! Echt, maak je niet ongerust… natuurlijk is het spannend maar de kans dat het goed gaat is nog altijd groter!

  xx

  #4226063 Quote

  Wat moeilijk voor je.
  Ik heb tijdens m’n zwangerschappen altijd een erg opgeblazen gevoel en kan dan bijna niets eten.
  Dat had ik ook bij de vorige keer en net voor m’n miskraam was dat ineens weg. Toen had ik het niet in de gaten, maar achteraf leefde het kindje toen niet meer.
  Nu ben ik de hele tijd aan het opletten of ik de symptomen nog wel heb dus ik kan me heel goed voorstellen dat je je zorgen maakt.
  Maar zoals hierboven al staat, zegt het niet altijd wat.
  Weet je al wanneer je een echo mag laten maken?
  Heel veel sterkte met wachten!!!

  read more image Lees ook: Pijnlijke borsten tijdens je zwangerschap
  #4226082 Quote

  Allemaal bedankt voor jullie lieve reacties en steun! En Karin en Bloempje, jullie verhaal stelt me toch een beetje gerust. Het kan dus blijkbaar ook wel goed gaan…

  Ik had al een afspraak voor een echo staan voor morgen maar was er vanmiddag al van overtuigd dat het voor die tijd toch mis zou gaan. Hoef dus niet zo lang te wachten maar wilde het toch hier ff kwijt:-)

  Hou dus toch wel een (klein) beetje hoop. Morgenmiddag zullen we meer weten!! Alhoewel er misschien nog niet heel veel te zien is aangezien ik net zes weken ben maar dat zien we dan wel weer. Jullie horen wel hoe het is geweest.

  En Geluksmama, hoe ver ben jij en heb je al een echo gehad?

  Nogmaals thnx

  #4226087 Quote

  Spannend, veel succes alvast voor morgen.
  Ik hoop dat je wat moois te zien krijgt.

  Ik ben nog maar 5 weken, dus dat duurt voor mij nog even :(…………..

  #4226088 Quote

  @Geluksmama
  Oh.. ook een hele spannende tijd dus. Ben dus blijkbaar niet de enige die de hele dag alleen maar met symptomen bezig is… Heb nog nooit zo vaak aan m’n borsten gezeten:-) Waar het maar kan, zit ik eraan..haha

  Maar hoe lang moet je nog wachten dan? Tegenwoordig maken ze toch ook eerder een echo, zeker als je eerder een mk hebt gehad? Morgen ben ik 6 weken en 5 dagen maar omdat ik een langere cyclus had, ben ik eigenlijk nog maar 6 weken.

  Succes met wachten, hopelijk kun je ook snel terecht!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen