Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1499776 Opname Doorbloeding Navelstreng Week 35

 • Auteur
  Berichten

 • 76Femke
  Bijdrager
  #2505778

  Vorige keer berichtte ik al over een kleine groeiachterstand. Afgelopen woensdag had ik weer een controle en toen bleek de flow van de placenta naar de baby niet voldoende, of afgebroken op sommige momenten. Ik mocht gelijk blijven!
  Balen en natuurlijk wat angstig om wat er ging gebeuren. In eerste instantie hadden ze het erover dat ik 24 uur moest blijven en daarna thuis gemonitord zal worden, toen spraken ze over opname totdat ze de baby moesten gaan halen. Allemaal onzekerheden, heel irritant.”s ochtends en ’s avonds een CTG en vrijdagmiddag nog een PI meting om te kijken hoe de doorbloeding was. Omdat deze goed was mocht ik gelukkig weer naar huis. Wat er nu precies aan het handje is, is niet helemaal duidelijk en ze blijven het dus nauw volgen. Indien de doorbloeding weer en verder terugloopt, ik geen beweging voel, of buikpijn heb moet ik direct bellen en zal het kindje gehaald worden.

  Allemaal retespannend! En het akeligste is nog dat het je zo onzeker maakt. Wel blij dat ik nu weer thuis ben en hopelijk de 37 weken gewoon haal. Dinsdag weer controle….

  Hopelijk verloopt de zwangerschap bij jullie allemaal goed en zijn jullie aan het genieten van het verlof!

  #4255160 Quote

  vervelend als je zo in onzekerheid zit.
  Ik hoop ook dat ze niet voor 37 week gehaald moet worden.

  Succes op controle dinsdag!

  Gr. NIni


  76Femke
  Bijdrager
  #4256644 Quote

  Controle dinsdag was goed, gelukkig. Begin me eindelijk weer een beetje te ontspannen. Vrijdag weer CTG en doorstromingmeting. Maandag ook en dan ook weer een groeimeting.

  Hopelijk is deze spannende tijd snel voorbij met een positieve afloop 😉

  #4257376 Quote

  Ik hoop ook voor je dat het allemaal positief afloopt, maar ik ga er wel vanuit zodat het positief denken al een heleboel doet, hahaha.

  Heel veel succes in deze spannende tijd Bettie.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct