Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

15 Weken Zwanger 2

 • Auteur
  Berichten

 • Mama van twee
  Bijdrager
  #10432112

  Hallo mama’s.
  Ik ben momenteel 15w+1 en had woensdag een klein beetje donkerbruin verlies. Ben naar het ziekenhuis geweest en de vroedvrouw vond met de doppler meteen een goed kloppend hartje.
  Ondertussen geen verlies meer gehad maar toch zit de angst dat het verkeerd loopt er toch goed in..
  Ik had in de zomer een miskraam op 10 weken waardoor ik constant angstig ben dat er weer iets misgaat…


  StephW
  Bijdrager
  #10432122 Quote

  Grotere kans dat er ergens een adertje is gesprongen eerder hoor. Als het hart goed klinkt, moet je je geen zorgen maken. De boel is gewoon flink doorbloed nu! Ik kan me ook voorstellen dat t geen punt is als je na het weekend toch eventjes snel langs zou willen komen om naar het hartje te luisteren, als je dat gerust kan stellen..


  Mama van twee
  Bijdrager
  #10432129 Quote

  Bedankt voor je reactie. Vind het zo moeilijk om het los te laten.. heb ook vakantie deze week en volgende week, waardoor ik dus nog meer tijd heb om te piekeren..

  Ik heb volgende vrijdag terug een afspraak bij de vroedvrouw..


  Bollebuikpuntnl
  Bijdrager
  #10432139 Quote

  Logisch dat je piekert, dat heeft elke zwangere vrouw die bloedverlies heeft gehad en in joun geval met een miskraam te maken heeft gehad nog veel meer. Maar wat hierboven ook gezegd word, als er een goed kloppend hartje is geweest moet je het proberen van je af te zetten. Zolang er niet weer bloed / stolsels of hele erge buikkrampen bij komen zit je goed, zo moet je maar denken. Heb zelf ook bloedverlies gehad met 5,5 week en dat was op een donderdag en kon dinsdag is terecht voor een echo. Die dagen waren echt niet te doen. Toen dinsdags ook een mooi kloppend hartje gezien en inmiddels 24 weken zwanger. 💝

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct