Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

kwaaltjes????

 • Auteur
  Berichten
 • #2510463

  Wie heeft er net als ik al last van de eerste zwangerschapskwaaltjes?

  Waarschijnlijk speelt de toename van de hormonen een rol een een flinke migraine aanval die mij al 2 dagen op bed houdt…

  Verder nog geen klachten, gelukkig!

  #4260213 Quote

  Hoi hoi,

  Ik heb ook kwaaltjes, vooral erg misselijk (savonds en snachts) gelukkig heb ik nog niet hoeven overgeven. Omdat ik snachts misselijk ben ben ik overdag wel moe.

  Verder valt het gelukkig mee..

  #4260242 Quote

  Hoi hoi,

  Ook ik ben misselijk, het is heel de dag door met vlagen, ook ’s nachts. Gelukkig heb ik pas 1 keer overgegeven.
  Verder valt het bij mij ook mee.

  #4260512 Quote

  mn haar valt niet meer uit, geen pukkels meer en vooral honger!!!!! haha das ook het enigste. ow ja ben ook wat meer moe dan anders:P

  #4260582 Quote

  Ik ben ook met vlagen misselijk, voornamelijk in de ochtend of avond! Ik heb vreselijk veel trek in, ja heel raar, andijvie stamppot, alleen ga ik wel echt kokken als ik de geur van die spekkies ruik!
  Verder heel moe, af en toe beetje duizelig.
  Ook heb ik bijna de hele dag door een menstruatie gevoel, hebben jullie dat ook?

  #4260605 Quote

  Dat menstruatie gevoel herken ik ook wel.
  Ik heb meer afscheiding dan normaal…
  Het is zo spannend en onwennig allemaal!
  Ik kan niet wachten tot het eerste ziekenhuis bezoek donderdag!

  #4260745 Quote

  ik ben ook misselijk, ik bedoel steeds zo’n vieze smaak in je mond. Ook heb ik soms last van brandend maagzuur. Echt overgeven doe ik (nog) NIET.
  Me borsten en tepels zijn erg gevoelig en soms heb ik steekjes in me schaamheuvel en lichte zeurderige buikpijn………en sinds vandaag soort spierpijn in me bovenbeen het voelt net of er allemaal blauwe plekken zitten…ik weet niet of dit normaal is hoor???

  #4260925 Quote

  Hoi! Hier een mamma van een kindje van oktober 2009 en nu weer uitgerekend in oktober. Alle kwaaltjes zijn volgens mij helemaal normaal, inclusief de benenklachten van oktobermamma. Afscheiding, buikpijn, menstruatieklachten, misselijk, nare zurige smaak in je mond, pijn in de benen (beurs gevoel).
  Mijn vorige zwangerschap werd ik in week 8 opgenomen omdat ik teveel overgaf. Mijn HCG spiegel was extreem hoog. deze zwangerschap probeer ik kosten wat het kost dat te voorkomen. Maar vreemd genoeg voel ik me nu heel anders. Vorige zwangerschap werd ik s nachts al kotsend wakker. Nu helemaal niet. Ik zag dit onderwerp en dacht dat het wellicht wel handig is om jullie mee te geven wat mijn verloskundige altijd zei; eet kleine beetjes de hele dag en nacht. Dus als jullie echt extreem misselijk zijn of worden leg iets van ontbijtkoek, een cracker of iets dergelijks naast je bed en neem een hap als je wakker wordt.
  En hierbij nog wat tips die jullie ook oktobermamma’s misschien kunnen helpen (ze hielpen mij wel): Hoe cliché ook; houd je zo rustig mogelijk als de allesomvattende vermoeidheid toeslaat, eet iets heel zuurs als je misselijk bent (ik bijt het liefst gewoon in een citroen), koop op tijd een voedingskussen om mee te slapen (rond week 20 vond ik het heerlijk om met een kussen tussen de benen te slapen), inlegkruisjes voor enorme afscheiding (neemt vaak nog toe) en voor oktobermamma; een warm bad of douche voor t slapengaan om de bloedsomloop in de benen te stimuleren; schrik niet als het krampen worden ’s nachts.
  En veel plezier allemaal bij de VK of gyn! Het is inderdaad ZO bijzonder!!

  #4260927 Quote

  Oeps las even verkeerd; de tip voor de benen is voor Danielle29, ipv @oktobermamma.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct