Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

hoe is het met de februari baby’s?

 • Auteur
  Berichten
 • #2522837

  hoe gaat het inmiddels met de goberen baby’s?
  Hier gaat alles goed..Vandaag is ons meisje al weer een maand, maar ja februari was maar kort natuurlijk. Vind het allemaal wel snel gaan.
  De BV veloopt ook wel goed, zit midden in een paar regeldagen, dat is even iets minder, maar hopelijk hebben we weer snel een lekker ritme te pakken!
  14e naar het CB, ben benieuwd of ze goed gegroeid is….

  Groetjes,
  Leisje


  76Femke
  Bijdrager
  #4272652 Quote

  Hier ook alles goed: ondanks dat Sver wat licht is geboren(2110) is hij bezig met een flinke inhaalslag. Het enige wat moeders nog wel eens vermoeid is zijn slaapritme. Het ritme is namelijk nog ver te zoeken, ondanks alle pogingen van mams en paps. Paps is daarbij per 1 maart nog begonnen in een nieuwe baan waardoor mams ook de nachten doet (geven Fles ivm medicatie)… Gelukkig heeft Sver dat wel een beetje door en vraagt keurig rond 06 uur om een fles, zodat paps die mooi kan geven en mama iets meer rust heeft.
  Wel is Sver al de grote neef geworden! En wel van de 1 week jongere, doch twee keer zo zware Thijl. Hij hoopt snel weer eens samen met Thijl in de box te liggen spelen, tenminste: als Thijl niet weer zo’n keel op zet!

  Verder is Sver best verkouden!!! Heel erg zielig, en je kunt zo weinig doen behalve af en toe een snottebel wegvegen. Hopelijk is de verkoudheid snel over.

  De 7de nog een keertje naar de kinderarts en dan de 9de voor de eerste keer naar het CB. Actief weekje dus volgende week.

  #4273108 Quote

  Vandaag is Emma al weer 5 weken. Het gaat zo snel! Ze is al 1500 gram aangekomen en 5 cm gegroeid!
  Het ritme van de voedingen overdag begint te komen, maar ’s nachts komt de kleine dame ook nog trouw een keer.
  De 28ste gaan we voor de tweede keer naar het cb. Daar zie ik nu al tegen op. Ja ja, ze krijgt dan haar eerste inentingen…

  #4277310 Quote

  Met mijn dochter Kayleigh gaat het ook erg goed. Ze is vandaag 1 maand oud en heeft haar eerste bezoek aan CB er al op zitten. Lengte en gewicht nog net binnen de curve…Ze was bij de geboorte al klein dus die lijn zet zich vast nog wel even voort. de arts was verbaast over haar kracht. ze vond haar erg sterk (kan al bijna zelfstandig hoofdje hooghouden…) 5 april moeten we weer naar cb en dan krijgt ze haar eerste prik…oei oei oei mama gaat dan ook huilen haha.

  verder doet ze het echt fantastisch, al is het moeilijk haar overdag in slaap te krijgen… ze groeid erg goed en kan erg lief zijn en dromerig kijken…:D

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct