Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Voorstellen:D

 • Auteur
  Berichten
 • #2523805

  Hoi hoi,

  Zal me ff voorstellen,
  ik ben zwanger van ons 2e kindje, 5, 4 dagen op dit moment, we hebben een dochter (fleur) van 17 maart 2010 (bijna 1 dus…) Ik ben op 1 november uitgerekend.
  Moet zeggen dat ik het nu veeel spannender vindt als van de eerste!
  Maar ik heb al vanaf 4 weken last van ochtend misselijkheid…:S bij fleur had ik dit ook…alleen toen pas vanaf week 6 a 7..Maar goed die tijd komen we ook wel door..
  Morgen eerst maar eens de verloskundige bellen voor de intake…officieel krijgen we pas met 12 weken de eerste echo…maar ik denk dat ik rond de 9 weken al een echo laat maken..dan is die onzekerheid ook weg!

  Liefs Liesbaby

  #4273307 Quote

  Gefeliciteerd met je zwangerschap.
  Het is nu mijn vierde zwangerschap, de tweede is helaas rond twintig weken fout gegaan, maar ik vind het ook nog steeds erg spannend.
  Hoe krijg jij het voor elkaar met negen weken een echo te krijgen?

  #4273529 Quote

  gewoon een echo bureau bellen…wel kans dat je er dan zelf voor betalen moet maar is hier 35 euro…nou dat heb ik er wel voor over!!:D

  #4273600 Quote

  Gefeliciteerd! Ik ben 7 november uitgerekend dus we zitten ongeveer op dezelfde hoogte! Heb in week 8 mijn eerste echo (30 maart) heeft de VK zelf voorgesteld. Ben er mega zenuwachtig voor. Wil zo graag dat het allemaal goed gaat! Ben alleen moe, en heb wat buikkrampen. Geen misselijkheid, terwijl ‘ze’ zeggen dat als je misselijk bent het een goed teken is. Hmmm, niet misselijk is dan niet goed? Afwachten maar (wat duurt de tijd lang!!) Het is mijn eerste dus allemaal wat nieuw en spannend…
  Geniet van je zwangerschap!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct