Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1544931 Fietsen

 • Auteur
  Berichten
 • #2550933

  Zeker met dit heerlijke weer lijkt het me super om een stukje te gaan fietsen met de kleine meid.

  Onze dochter is bijna 8 maanden en kan al goed zitten( dus echt een tijd alleen op de grond zitten zonder dat ze steun heeft)
  Ik heb me laten vertellen dat je “moet”wachten tot ze 9 maanden zijn.

  Kan ik toch beter nog een maand wachten?

  Wanneer zijn jullie van plan om voor het eerst te gaan fietsen?

  #4300551 Quote

  Hey,

  Floor is 7 maand, en kan ook al heel goed zitten. Vanmidag ruim uur zonder om te vallen. Moet over twee weken bij cb zijn (dan is ze bijna 8 mnd) en dan ga ik het vragen, voor de zekerheid. Maar volgens mij mag ze het allang..

  liefs,

  T

  #4300552 Quote

  ps. heb net vorige week mijn nieuwe mama fiets opgehaald 🙂

  #4300577 Quote

  Ik ook! Dus dat maakt het wachten nog moeilijker..hihihi

  #4300709 Quote

  haha, ik heb vorige week ook mijn nieuwe fiets opgehaald. Julia is de 27ste pas 7 maanden en kan nog niet lang los zitten. Dus mee op de fiets moet nog even wachten. Lijkt me wel helemaal geweldig. En met mijn nieuwe fiets is het wachten inderdaad moeilijk!

  #4301291 Quote

  Ik was toevallig dinsdag bij CB en Isa kan ook al heel goed zelf zitten, zij zit ook al in de kinderstoel. Ze is nu 8 maanden en mag dan kleine stukjes mee op de fiets, zei de wvk. Een minuut of 10, dat is al best vermoeiend voor zo’n kleintje! Alle indrukken alleen al!
  Bij de oudste ben ik ook gaan fietsen toen hij goed zelf kon zitten en in de kinderstoel zat. Hij was toen een maand of 9. Het gaat dus vooral om het zelfstandig zitten en dat is bij ieder kind weer anders! Er staat trouwens een stukje over Fietsen op deze site…


  Vissen..
  Bijdrager
  #4301495 Quote

  Mij is gezegd dat je met fietsen echt ontzettend moet oppassen, dus echt heel langzaam opbouwen en rustig over drempels en door bochten! Dus beginnen met 5 min. en dan steeds iets langer.. En ook niet eerder dan dat ze zelfstandig kunnen zitten, ook niet langer dan dat gaan.
  Ik heb een verhaal gehoord dan een kindje d’r nekje gebroken had, terwijl de ouders dachten dat ’t kindje sliep, dus nog vrolijk doorfietsten….. als je dat hoort dan haal je het wel uit je hoofd om lange afstanden meteen te gaan fietsen.. Sorry als ik nu iemand bang maak, maar je moet hier echt mee oppassen..
  Succes iedereen!
  Liefs

  #4302323 Quote

  Hier ook nog niet mee op de fiets omdat Kyandro nog niet zelfstandig zit.hij zit soms al wel even in de kinderstoel met een goed kussen in rug en zijkanten,dan zit ie wel goed.
  @Evje:gaaf vind ik die bakfietsen,maar ze zijn niet goedkoop he!en mochten we nog eens een kindje krijgen wil ik ook een draagdoek.voor nu schaf ik er geen meer aan,maar vind het er altijd zo knus en lief uitzien.
  liefs jootje

  #4302793 Quote

  Volgens mij kunnen ze dan idd al mee op de fiets, mits ze goed zelfstandig een tijdje zelf kunnen zitten….

  ik zie er geen kwaad in!

  liefs

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct