Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1545841 Even Mijn Hart Luchten

 • Auteur
  Berichten
 • #2551843

  Hi meiden.

  Ik ben hier even niet zo actief, sorry daarvoor.
  Maar het gaat hier even allemaal niet zo lekker.
  De afgelopen weken weer erg ziek geweest, van de week onder de mri scan geweest en gelukkig geen gekke dingen in me hoofd. Ik had vreselijke hoofdpijnen. Nu schijnt het een soort van migraine te zijn, hier heb ik nu een pretnisonkuur voor om het te doorbreken,fijn!!
  daarbij komt nog dat ik vreselijk veel vocht vasthoudt in me voeten, dit doet ontzettend zeer ook. Iemand hier ervaring mee en wat doe je eraan?

  Fijne dag

  #4301338 Quote

  o meid toch… dat is niet fijn dat je migraine heb… ik heb het altijd als ik weer aan de pil ga heeeeeele heftige hoofdpijn en dus migraine.. is gewoon niet leuk meer.. je weet niet waar je moet zoeken..
  Hoop dat de predison gaat werken voor je meid…

  bij mij werkte veel drinken en goed eten soms wel goed… maar dat moet je ook natuurlijk goed wel binnen kunnen houden…

  veel sterkte meid

  #4302286 Quote

  balen meid! helpt de pretnison nu een beetje? ik heb zelf ook migraine, maar sinds ik zwanger ben nog helemaal geen last van gehad 🙂 bij mij hielp het echt als ik mezelf rustig hield, maar ook dat gaat lang niet altijd…

  succes!

  #4302538 Quote

  hey meis!
  echt naar joh die hoofdpijn! hopen dat het snel beter gaat.

  Tegen vocht vast houden : Veel water drinken, pootjes veel omhoog, Strakke kousen of iets (niet zo lekker met dit weer), en ik hoorde dus dat bleekselderij vochtafdrijvend is.

  Hoop dat je er wat aan hebt!
  Dikke kus Amanda

  #4302969 Quote

  Jemig, en ook nog prednison! heftig hoor, en ook echt heelmrot dat je je zo voelt. Maar ik ben blij dat het geen pre eclampsie is!

  #4304463 Quote

  oh wat heftig jeetje prednison mag dat als je zwanger bent? Sterkte jo.

  #4304881 Quote

  misschien kun je kijken voor een osteophaat Die van mij heeft mij van mijn hoofdpijn af geholpen na mn 2e. Ik slikte medicijnen die je normaal slikt als je een ledemaat moet missen om maar een beetje uit mijn ogen te kunnen kijken maar hij heeft mij er na 1 behandeling vanaf geholpen!!!
  zeker het proberen waart ten opzichte van zware medicatie zeker nu lijkt mij.
  Die van mij heet Hans Rosier. De beste bleek achteraf uit heel zuid holland maar je vk weet ook vast een goeie in je eigen buurt hoor anders googlelen.
  Er zit een soort vlies tussen je hoofd en je oren als dit te strak komt te staan krijg je giga en ik bedoel echt giga knallende koppijn die niet weg wil gaan. Hans heeft mij hiervan afgeholpen door met drukpunten aan de gang te gaan voor ruim een half uur.
  succes ik hoop dat dit een beetje kan helpen.
  gr

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct