Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1545978 Een Berichtje Uit T Ziekenhuis

 • Auteur
  Berichten
 • #2551980

  Hey dames… Even een berichtje van mij uit het ziekenhuis…ik verveel me hier nl stierlijk!
  Ik voelde sinds gister de baby ineens niet meer, vanochtend eerst verloskundige thuis gehad, hartje was gelukkig wel meteen hoorbaar.
  Maar omdat ze niet bewoog, door naar ziekenhuis voor ct-scan (hartfilmpje moeder en kind)
  Kreeg net te horen dat deze opzich er ook goed uitziet & ukkie begon ook weer te wiebelen net:)
  Heb nu een dikke bobbel op mijn buik…het kontje steekt uit;) hihi
  Pfff en nu moeten dus nog wachten op de dokter:( en dat duurt lang! Hij was nog ff een benaming aan het doen hoorden we..mijn vriend is nu op de gang, hihi hij kon die vrouw nl horen die bezig is nu…hihi moest van mij ff gaan horen of ie al een baby hoorde…dan weten we iig dat die dokter er zo aan komt;)
  Nou goed, wij wachten dus nog ff af…

  #4301335 Quote

  hoever ben je nu meid… dat is wel ff eng idd als je je kleine niet voelt… maar gelukkig dat het hartje te horen was… dat scheelt een hoop..

  #4301665 Quote

  fijn dat je het hartje kunt horen, hoop dat alles goed gaat. Misschien ook een beetje bevangen door de hitte. Laat ons weten hoe het is afgelopen.
  Fijn dat je weer actie voelde.

  #4302259 Quote

  Nou, alles bleek op zich in orde.. Alleen ukje is iets te klein.. Ben nu ruim 30wk en ze is ongeveer een wk te klein? Ze viel op dit moment nog wel net binnen de richtlijnen.
  Maar over 2wk moeten we weer terug komen, dan krijgen we weer ct scan en echo en moet ze wel beter gegroeid zijn. Ze beslissen dan of we bij de verloskundige mogen blijven of dat ze het in het ziekenhuis overnemen:(
  Bah, alles is dus goed, maar ik was toch wel erg geschrokken gister… Nu moet ik meteen bellen mocht ik weer een langer dan paar uur helemaal niks voelen en dat is het.
  Ik heb nog gevraagd of ik verder iets eraan kon doen, maar t antwoord was nee.. Alles ziet er nl verder prima uit. Navelstreng was goed doorbloed, zuurstof was prima, vruchtwater ook.
  Alleen zo nu en dan wat rust nemen zou misschien kunnen helpen… Dus ik stop maar met fitnessen, fiets alleen nog elke dag naar me werk dan en als ik thuis kom ga ik eerst wel ff uurtje liggen….
  Ik hoop dat alles er straks toch goed uitziet!

  #4302283 Quote

  dat was wel even schrikken! maar gelukkig dat alles goed is 🙂 denk goed aan jezelf en je uk, en pak op tijd je rust!

  #4302467 Quote

  Jeetje, bijna collega’s maar gelukkig niet!! Blij dat je weer thuis zit. 😉

  Bedoelje trouwens een CTG of een ct? Want een CT is met rontgen dacht ik..ik krijg elke dag een CTG, hartje van de baby en eventuele harde buiken van mij meten ze dan. Ik hoop dat. Je lekker thuis kan blijven nu, geen schrik meer!!!! 🙂

  #4304459 Quote

  pffff schrikken zeg. Doe je goed even rustig aan doen nu en veel rusten neem je tijd maar meid. En Uk nog even blijven zitten hoor 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct