Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1550165 Mijn Aambei Is Ontploft

 • Auteur
  Berichten
 • #2556167

  ik heb sinds 2 weken last van aambeien en ik wilde gistervond de aambeien insmeren met zalf en ineens was er overal bloed, ik bloede echt heel erg! duurde ook wel dik een kwartier! nu nog steeds als ik er met een papiertje lansga dan bloed t een beetje, heb de huisarts gebeld en die zei dat t geen kwaad kon en dat ze er nu zo vlak voor de bevalling niks aan kunnen doen.
  wat een ellende! hebben jullie dit ook wel eens gehad?

  #4305533 Quote

  haha ik moest wel even lachen om de titel hoor! ik heb er geen ervaring mee, en het lijkt me ook niet echt fijn! hopelijk stopt het bloeden snel, en heb je er niet al te veel last van! hoe lang moet je nog?

  #4305591 Quote

  Hoi,

  Het kan ook geen kwaad en het houd vanzelf op, ik krijg ze zo nu en dan terug en dan loopt dat ook weleens uit de hand, ik heb ze tijdens de bevalling van de vorige gekregen en zodra het maar even niet loop komen ze terug.

  Ik hou er rekening mee dat als ik straks weer ga bevallen ze gelijk terug komen, dus ik haal alle spullen alvast in huis.

  Succes ermee en ik hoop dat het snel over is.

  Gr.

  #4305657 Quote

  Ik heb er ook last van mama van Milan 🙁
  Heel vaak sinds ik zwanger ben.
  Je kan er inderdaad weinig aan doen. Bloeden houdt uiteindelijk wel op. Blijven smeren met zalf dan maar en geen strings dragen en veel vezels eten. Ook roosvicee laxo tegen obsitipatie werkt goed. Heel veel sterkte en succes. klote situatie.

  #4305717 Quote

  bedankt voor jullie reacties. het is inderdaat heel erg vervelend, ik ben nu bijna 39 weken, kan tussen nu en 3 weken gaan bevallen dus. dat wordt nog wat haha. nou ja we moeten maar zo denken het is voor een heel goed doel!

  xxx Jolanda


  Playbunny22
  Bijdrager
  #4307084 Quote

  hahaha ik moest even lachen om je topic.

  Heb helaas geen ervaring mee.

  Maar zet hem op!

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct