Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1550250 2 Vruchtjes

 • Auteur
  Berichten

 • Playbunny22
  Bijdrager
  #2556252

  Hoi had al een onderwerp staan bij ongerust..
  Nu vraag ik me alleen af ondanks ik bruin/bloedverlies heb dan alle 2 de vruchtjes kwijt raak of alleen 1?. Was vanacht in het ziekenhuis en hebben ze binnenwaardse echo gedaan, waar te zien was wel 2 vruchtjes maar durfde verder nog niks te zeggen. Ze kon ook niet zien of er al wat in zat zou nu 5 weken zijn en 6 dagen. Ik moet nu over 2 weken terug komen, en maak nog steeds ongerust op een miskraam, het is wel meer geworden dan gisteren. Ik en me vriend blijven hopen dat het niet is, en dat het maar binnen nog aan het schoonmaken is.

  heeft er iemand mis hier ervaring mee..

  Groetjes Priscilla
  .

  #4305617 Quote

  heb er geen ervaring mee maar wil je toch ff sterkte wensen en als het door blijft gaan op deze manier en je er nog onzekerder blijft voelen zou ik niet te lang wachten en weer bellen met gyn of vk

  groetjes tamjoh


  Playbunny22
  Bijdrager
  #4305646 Quote

  ok dankje wel,

  Ja tis nog heel pril dus ze kunnen nog niet veel zien, en moet over 2 weken terug komen dan kunnen ze me meer zien, dus moet nu gewoon in onzekerheid zitten. Ik hoop dat het gauw op houd dat bloeden want voel me der echt niet gemakkelijk onder.

  #4305671 Quote

  hoi,ik ben ook zwanger geweest van een tweeling, echter van 1 heb ik in week 10 een miskraam gehad ook veel bloedverlies en de ander is wel gewoon geboren.


  wonder2011
  Bijdrager
  #4305673 Quote

  Ik heb met 6wk ook bloedverlies gehad.
  Gelukkig was er bij ons niks aan de hand ondanks het helderrood was.Je baarmoeder is meer doorbloed nu je zwanger bent.
  Je kan overigens met 6wk al een eerste echo krijgen waar ze kloppend hartje kunnen zien.
  Wij hebben ook vanwege bloedverlies met 6wk echo gehad.
  Inmiddels ben ik 35wk zwanger.
  Dus mocht je twijfelen gewoon weer bellen naar vk.

  Succes!!


  Playbunny22
  Bijdrager
  #4305700 Quote

  dank jullie wel voor jullie reactie’s net naar de wc geweest en geen bloed meer dus totaal maar 1 dag gehad. Ja ik zelf vond de gyn wel een beetje stug en toen ze het zag zie 2 en toen vroegen we wat en zei ze niks:S dus 2 vruchtzakjes maar ja 5 en 6 dagen is weinig te zien dan alleen het zakje want het is nog zo pril dus ik mag 10 mei terug komen en hoop ik gewoon zo dat er als nog 1 is blijven zitten 2 is super maar ben al super blij met 1!..

  Groetjes

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?
  #4305710 Quote

  Bij mij zijn het er in het begin ook 2 geweest.
  Met 8 weken is er 1tje mis gegaan en veel bloedvelies gehad.
  Ik ging volgende dag voor n echo en kon het echt niet geloven dat er nog 1 gezonde zat. (ik hoorde toen pas dat het er 2 waren)
  Nu is t een prachtig dochter van alweer 1 jaar.


  Playbunny22
  Bijdrager
  #4305719 Quote

  Ja ik hoop het ook zo ik en me vriend zitten echt in de zenuwen, en kunnen ook nergens anders aan denken dat mis onze kleine kruimel weg is.. wilniet zo denken maar gaat vanzelf tis gewoon moeilijk, maar tis afwachten tot ik me volgende echo krijgt 10 mei.


  Playbunny22
  Bijdrager
  #4305786 Quote

  Te straks naar de wc geweest en een klein 1 mm ongeveer achtig wit korrel best wel hard, kon der zeg maar met me wijs vinger en duim draaien. Heb echter geen krampen gehad maar wel bloed verlies weer. Heb gelijk gyn gebeld, en die zegt we kunnen nu niks zien want na zoveel uur zie je geen verschil kwa vruchtje. Moet wel meteen bellen als ik buikpijn krijg of meer gaat vloeien. Ze zei ook dat het mis een buitenbaarmoederlijke kon wezen, maar dat lijk me niet want vanacht zag het der zeg maar nog prima uit en heb ze van binnen alles na gekeken, of het zou een miskraam zijn, of als ik over 2 weken kom dat mis het andere vruchtje wel leeft.. Pfff lekker onzeker allemaal:(

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct