Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1550506 Leuke Dekbedovertrekjes Gezocht

 • Auteur
  Berichten
 • #2556508

  Wij hebben een velux seizoenendeken gekocht maar moeten er nog een dekbedovertrekje bij hebben. Tot nu toe heb ik nog nog geen mooie gevonden. Ik wil graag iets met zilver/zwart of grijs. Heeft iemand tips van leuke site’s/winkeltjes waar ze ledikantdekbedovertrekjes verkopen?

  #4305874 Quote

  Die van Cottonbaby (internet en speciaalzaken) zijn erg leuk en denk ik in jouw stijl..Ik vond ze veel te duur en heb mooie stof op de markt gekocht (zwart wit en grijs wit geruit) , mn schoonmoeder lief aangekeken en die heeft een paar setjes gemaakt..
  Succes!!

  #4305876 Quote

  hallo,

  ik Kon ook geen leuke overtrekjes vinden en ben een stoffen zaak binnen gegaan, en heb wat stof gekocht,,
  En het zelf genaaid…
  je zou ook op de markt een leuke stof kunnen zoeken, en het zelf naaien…
  maar weet natuurlijk niet of je dat kan? of je zal iemand moeten zoeken die het wil naaien voor je…

  #4305880 Quote

  Ik heb zelf stof gekocht en mijn moeder gaat het voor me maken. Kun je ook doen als je handig bent, of gewoon mensen vragen natuurlijk :).

  Ik heb ook eentje gekocht bij de trekpleister of kruidvat weet het niet meer, maar het was een week geleden en die was helemaal wit, en de bovenkant zeg maar één halve kant was klein geruit grijs. En de kwaliteit was goed.

  http://www.sweetvillage.nl/
  http://www.simply2order.nl
  ^^ Deze twee maken het ook op bestelling en mensen zijn er ERG tevreden over.

  #4305885 Quote

  Dank jullie wel!! M’n moeder vroeg een week of drie geleden nog of ze wat voor me moest naaien maar ik had nooit aan een dekbedovertrek gedacht. Heb haar neet gelijk gebeld en we gaan op stoffenjacht!!!

  #4305886 Quote

  he ik zou niet weten waar je het kan vinden maar , een dekbedje voor baby’s is gevaarlijk, ik had ook dekbed overtekjes en mag die wel gebruiken alleen mocht ik alleen een dekentje erin doen zodat er lucht door heen kan, dus denk dat je beste dan een denkentje in kan stoppen en geen dekbedje, in een wandelwagen mag het wel omdat je erdan bij bent maar in een wieg of ledikantje niet.

  sorry als ik bot over komt is niet de bedoeling, wil alleen je op voorbereiden voor als ze zeggen dat het niet mag en je klote eronder voelt( dat had ik tenminste)

  s6 ermee met zoeken.

  liefs mama van sharon 12 weken en 5 dagen

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?
  #4306685 Quote

  ja een dekentje mag wel, heb ik ook gedaan vond lakentjes niks klinkt gek in een wieg wel maar ledikant niet, dus hebben wij voor gekozen om het dekentje in een hoeslaken te stoppen, en aangezien we toen alles lime groen en creme hadden vond ik een groen dekbedje wel leuk inplaats van lime groen lakentje met een creme kleurige deken zie je het lime groen niet veel.

  s6 met zoeken en zelf maken is altijd leuk, ga dat ook doen voor de oude wieg van me man, die ga ik opknappen, bij ozne dochter niet gedaan, aangezien we toen in een flat woonde en best wel klein moest de wandelwagen op de slaapkamer zetten paste net tussen het bed en de kleding kast, nu daarin tegen hebben we heel veel ruimte kunnen geloof ik 2 bedden achter elkaar staan zeg maar dus ruimte zat.

  s6 met zoeken

  #4306322 Quote

  idd net als mama van Sharon zegt
  ze zeggen dat je nog geen dekbed mag gebruikt voor een baby, wel een deken met laken of in overtrek… of slaapzak…


  wonder2011
  Bijdrager
  #4306395 Quote

  Raadden ze inderdaad af.Zeiden ze ook bij intake kraamzorg.Zou er zelf dan ook nooit voor kiezen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct