Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1550825 Nog Even Samen Weg

 • Auteur
  Berichten
 • #2556827

  Hoi allemaal,

  Ik zit erover te denken om nog even lekker weg te gaan met zijn 2e voordat de kleine er is. Maar het probleem bevind zich in het feit dat ik totaal geen idee heb wat ik wil. Het moet niet te duur zijn want het kost momenteel allemaal al zoveel. Mijn man stelde al voor om voor mij een verwen/relax weekendje te doen. Maar ik ben niet zo van de massages en maskertjes enz enz. Ik hou ook niet zo van zwemmen aangezien ik me nooit echt prettig voel in een badpak of bikini omdat ik altijd helemaal onder de bultjes zit van het ontharen (waar ik overigens al vanalles voor geprobeert heb maar ze blijven komen ongeacht op wat voor manier ik ook onthaar) Buiten die 2 dingen maakt het me niet zoveel uit. Iemand leuke tips of locaties.
  Er moet wel wat te doen zijn, want alleen in een hotel hangen zie ik niet zo zitten. Dus wie o wie heeft er ideeen.

  Groeten debs

  #4306197 Quote

  Een citytrip naar een leuke stad als Parijs, Berlijn of Rome ofzo? Zoiets zijn wij zelf ook van plan, want vakantie zit er helaas door mijn werk niet in dit jaar…

  #4306324 Quote

  lekker een goedkoop huisje huren in de Belgische Ardennen en lekker nog ff kanoen, wandelen, uit eten, kasteeltje bezoeken enz..?? 🙂 weet niet of het je smaak is? anders kun je eens kijken op belevenissen.nl staan ook leuke dingen op!


  Bloempje27
  Bijdrager
  #4306359 Quote

  Lekker een weekend naar de zee… strandwandelingen en in de omgeving is er vast vanalles te doen… scheveningen vind ik echt aan te raden.. hebben wij ook gedaan… ik was toen 35 weken zwanger… HEERLIJK!!!!!!!!!!!!

  #4306370 Quote

  hotelkamerveiling.nl! een uitkomst 🙂 wij wilde pas geleden ook nog even saampies weg, hadden 2 overnachtingen inclusief ontbijt en waren 60 euro kwijt!

  Liefs, een juli mama


  aaltje2
  Bijdrager
  #4306645 Quote

  wij gaan over twee weken, ik ga boeken na mijn verjaardag over paar daagjes, want dan ga ik voor een last-minute, liefst richting zee, Zandvoort, Bloemendaal, Bergen Heerlijk!

  #4306933 Quote

  wat een leuke ideeen allemaal. Ik zal zo eens beginnen met google. Ik profiteer er dan even van dat ik alleen op mijn werk ben 😉

  Hebben jullie ook nog plannen om weg te gaan?

  #4306945 Quote

  Wij gaan het weekend na Hemelvaart voor 5 dagen naar een hotel(letje) in Limburg. Het ligt aan het geuldal, dus je kunt er lekker wandelen, wat ik tegen die tijd nog wel hoop te kunnen doen. Het ligt ook vlakbij Duitsland, Maastricht en Belgie, dus ik denk dat we ons wel vermaken. Verder gaan er boeken en een spelletje mee, dus ik denk niet dat we ons zullen vervelen. Kijk er wel echt naar uit. Nog even rust en samen zijn voor de baby er is.

  #4310933 Quote

  Leukleuk dat jullie allemaal nog ff weg gaan.DOEN zou k zeggen, als t lukt.Succes met wat leuks zoeken.Wij krijgen de 3e en weggaan is niet bepaald een optie, hihi, zou meer stress dan ontspanning kosten.Daarvoor genieten wij nu lekker van ons tuintje, hebben een gezellig paviljoentje gekocht en zijn bijwijze van ”uit in eigen tuin” HAHAHA.Maar serieus, is echt supppie gezellig.èn hier in de buurt zijn ’tretbecken’, kleine badjes met KOUDbronwater waar je lekker door loopt en dat is zooooo heerlijk op warme dagen.Dat doen we regelmatig na t avond eten.Puur ontspannen en nog gratis ook. 😉

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct