Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1586928 Onrustige Slaper

 • Auteur
  Berichten

 • Bloempje27
  Bijdrager
  #2592930

  We hebben een baby van 7 weken hier… hij doet het prima, alleen hij is een onrustige slaper. hij slaapt wel, maar maakt tegen het ontwaken en na de voeding erg veel geluidjes. Zo hard dat ik het in onze slaapkamer kan horen en dus daar wakker van lig. De ene nacht gaat beter dan de andere nacht. Maar vannacht begon ie om kwart over 2 al en was om half 4 nog in slaap… ik heb m toen maar gepakt om te voeden want ik wilde zo graag slapen. Maar je raadt wel, daarna was ik te wakker om zelf in slaap te vallen… gaap gaap.. doodmoe nu dus!

  We leggen onze Sven sinds kort na de nachtvoeding op zolder in de kinderwagenbak anders kom ik erg veel rust te kort. Maar ik denk dat ik m vanaf nu na de laatste voeding ook maar op zolder leg. Ik hoor zijn huilen dan wel, maar ik hoor dan al die kreungeluiden niet. Alleen vind ik dit gewoon niet leuk. Hij heeft zo’n mooi wiegje en het liefst laat ik m in zijn bedje slapen.
  Tja… mijn man slaapt natuurlijk overal doorheen als een echte kerel.

  Pff… wie herkent dit probleem en heb je er een oplossing voor?? Wat kan de oorzaak zijn? En is het vanzelf over gegaan???

  xx

  #4342338 Quote

  HOI

  mijn zoontje maakte ook van die kreungeluiden maar hij was toen al 6 maanden maar hij heeft het wel 4 maanden gedaan ik had het toen aan het cb gevraagd wat je er tegen kon doen maar je kunt er niets tegen doen ja net wat jij doet je kindje op een andere kamer leggen zodat je het geluid niet hoorde en lekker kon slapen wij gingen met matras en al naar beneden omdat onze zoon niet op een andere kamer kon leggen dus deden wij het zo ook niet erg handig en het gaat als goed is vanzelf over

  groetjes

  #4343153 Quote

  Ik ken het ook. Hij doet het ook als hij ziek is. Hij slaapt dan gewoon, maar maakt dan geluidjes, waar ik dus wakker van wordt. Ik doe dan oordoppen in en slaap daarmee. Ik hoor het huilen wel, maar de rest niet. Mijn zoontje is 18 mnd en vaak ziek, dus ik herken het probleem zeer zeker.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct