Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1586931 Onrustige Slaper

 • Auteur
  Berichten

 • Bloempje27
  Bijdrager
  #2592933

  Sven is nu 7 weken… hij doet het prima, alleen hij is een onrustige slaper. hij slaapt wel, maar maakt tegen het ontwaken en na de voeding erg veel geluidjes. Zo hard dat ik het in onze slaapkamer kan horen en dus daar wakker van lig. De ene nacht gaat beter dan de andere nacht. Maar vannacht begon ie om kwart over 2 al en was om half 4 nog in slaap… ik heb m toen maar gepakt om te voeden want ik wilde zo graag slapen. Maar je raadt wel, daarna was ik te wakker om zelf in slaap te vallen… gaap gaap.. doodmoe nu dus!

  We leggen onze Sven sinds kort na de nachtvoeding op zolder in de kinderwagenbak anders kom ik erg veel rust te kort. Maar ik denk dat ik m vanaf nu na de laatste voeding ook maar op zolder leg. Ik hoor zijn huilen dan wel, maar ik hoor dan al die kreungeluiden niet. Alleen vind ik dit gewoon niet leuk. Hij heeft zo’n mooi wiegje en het liefst laat ik m in zijn bedje slapen.
  Tja… mijn man slaapt natuurlijk overal doorheen als een echte kerel.

  Pff… wie herkent dit probleem en heb je er een oplossing voor?? Wat kan de oorzaak zijn? En is het vanzelf over gegaan???

  xx


  Rbvh
  Bijdrager
  #4342297 Quote

  Hoi,

  Mijn dochter Amy van 7 weken dit deed ook altijd. Maar sinds ze al 1 keer is behandeld bij de osteopaat. Slaap je langer en is ze een rustig.

  Misschien zou je ook eens kunnen proberen naar de osteopaat te gaan. Ik zeg altijd maar baat het niet dan schaat het niet.

  succes ermee hoop dat je snel een beetje slaap kunt inhalen.

  liefs van ons


  Bloempje27
  Bijdrager
  #4342411 Quote

  Hey… we gaan al met hem naar de osteopaat. hij is nu overdag veel rustiger na 1 behandeling. We krijgen maandag de volgende… misschien dat dit dan aanslaat. Bedankt voor je tip!

  #4342734 Quote

  Ik was hier even aan het spieken en het klinkt heel herkenbaar. Mijn zoontje deed dit tot 11 maanden en ik lag hier ook wakker van. Kon het ook tot op onze kamer horen.

  Ik ben nu zwanger van de tweede en hoop dat deze er geen last van krijgt, want die komt namelijk voorlopig bij ons op de kamer te slapen, omdat we in een appartement wonen met 2 slaapkamers.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct