Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1587354 Ons Meisje Is Geboren Jenna Dionne 24062011

 • Auteur
  Berichten
 • #2593356

  Hieperdepiep Hoeraaaaa!!

  Daar was ze dan, onze wolk van een dochter, wat een ontzettend mooi tevreden baby’tje. Heerlijk!

  i.v.m. de migraine, slapeloosheid en bekkeninstabiliteit hebben ze me afgelopen donderdag na de controle bij de vk even opgenomen in het ziekenhuis. Mevrouwtje was een beetje rustig en er zat een inimini scheurtje in m’n vliezen waardoor ik wat druppeltjes vruchtwater verloor. Ik bleek 1.5 cm ontsluiting te hebben dus het was mogelijk de bevalling in te leiden.

  Vrijdag ochtend 7 uur waren we er klaar voor en stonden we op de verloskamer afdeling! Vrij vlot hebben ze m’n vliezen kunnen breken en met het infuus met weeën opwekkers zat ik om 14.00 op 6cm ontsluiting. 5 minuten later hield ik het niet meer en had zo’n ontzettende persdrang. Om 14.10 was ik van 6 naar 10cm gegaan en mocht ik persen. Dat liet ik me geen 2x zeggen! Na 3x flink persen was daar ons mooie wondertje

  Jenna Dionne, ze is geboren op 24 juni om 14.15 en woog 3230 gram. Alles was goed gegaan en ook ik voelde me goed, dus ’s avonds om 18.30 waren we weer heerlijk thuis! Het ging van begin af aan gelijk al goed met de borstvoeding, daar gaan we dan ook lekker mee door.

  Ik kom zo nu en dan even om het hoekje kijken, want natuurlijk ben ik benieuwd hoe het met jullie gaat en wanneer jullie ukkies om ’t hoekje komen kijken. Ik wens jullie nog heel veel succes met jullie zwangerschappen en aanstaande bevallingen.

  Heel veel liefs, sterkte en succes!

  #4342713 Quote

  gefeli meis met jullie dochter.

  is allemaal lekker vlot gegaan zo te lezen.

  wist jij dat je vruchtwater verloor ?

  #4342730 Quote

  Gefeliciteerd met jullie dochter!!!!!! Wat een super bevalling!!! Ben ook benieuwd of je van dat vruchtwater verlies iets hebt gemerkt?!

  Genieten nu meis!!!

  #4342739 Quote

  Bedankt! Hihi, nee van dat vruchtwater daar zijn we echt per toeval/geluk achter gekomen! Ik had wat waterige afscheiding zei ik en toen hebben ze een echo gemaakt en een testje gedaan om te zien of het misschien vruchtwater was, maar was er zelf niet van overtuigd dat het vruchtwater was, Dus zo zie je maar weer, liefs

  #4342772 Quote

  Gefeliciteerd! Geniet van deze bijzondere tijd!

  liefs, lady B

  #4342778 Quote

  gefeliciteerd

  #4342791 Quote

  Nou meid dat is lekker gegaan dus! hardstikke fijn en ook natuurlijk gefeliciteerd met jullie dochter… mooie naam!! en nu lekker genieten!!!

  xxx

  #4342802 Quote

  Gefeliciteerd! Geniet maar lekker van je kleine meisje!

  #4342807 Quote

  Super gefeliciteerd!
  Genieten!:-)

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct