Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1587454 Hallo

 • Auteur
  Berichten
 • #2593456

  Hallo dames,

  Ik kom mij hier melden want ik ben zwanger!!!!! Gisteren een test gedaan en deze was licht positief, vanmorgen de digitale test van cb gedaan er staat zwanger!!!! Ik ben trouwens ciomama, 27 jaar en nu dus zwanger van ons 2e wondertje!!

  Liefs ciomama

  #4342809 Quote

  he meis van harte gefeliciteerd, ga lekker van genieten en heb je vragen of wil je ff je ei kwijt maak dan gewoon een topic aan, ik weet niet wanneer je zelf denkt uitgerekend te zijn maar bij mama clubs kan je elke maand van het jaar kijken waanneer je uitgerekdn ben die maand met de zwangere meiden praten die zelfde maand uitgerekend zijn

  ga er lekker van genieten lies

  #4342818 Quote

  Gefeliciteerd! Leuk dat je nu hier bent!
  Geniet er lekker van.
  Liefs


  Anoniem
  Inactief
  #4342831 Quote

  Leuk om je nu hier te zien… Ik lees ook bij zwanger worden al ben ik het al… Dus je verhaal elke keer gevolgd.. Ik ben erg blij voor je….

  Gefeliciteerd

  #4342840 Quote

  Hey Ciomama,
  Van harte gefeliciteerd! Jij was ook een junuari mama 2010 toch? Haha heel grappig, ik weet ook sinds van de week dat ik weer zwanger ben!
  Het hele circus gaat weer van voor af aan beginnen! spannend hoor, vooral nu er al zo’n kleine boef door het huis heen rent!
  Liefs,
  Mar

  #4342915 Quote

  @ marjolijn24…Dank je! Ik ben alleen niet in jan 2010 bevallen. Mijn meidje is van mei 2009. Maar idd erg spannend hoor! Stond vanmorgen weer net zo te trillen als de eerste keer. Al moet wel zeggen dat ik het nu wel meer besef. komt denk ik omdat de eerste plotseling kwam en nu dus in ronde 6 zwanger geraakt.

  Liefs ciomama

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?

  ssteef
  Bijdrager
  #4342954 Quote

  Gefeliciteerd:D En gezellig dat je er bent! ik ben ook zwanger 🙂

  #4342992 Quote

  heey meid

  volgde zwanger worden al een tijd en het gister al gelezen dat je zwanger ben leuk hoor van harte gefeliciteerd ben zelf ook zwanger 28 weken van ons derde ukkie

  groetjes tamjoh

  #4343020 Quote

  Gefeliciteerd 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct