Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1587553 Namen

 • Auteur
  Berichten
 • #2593555

  Het is misschien nog een beetje vroeg maar, zijn jullie al met namen bezig?
  Ik heb echt geen flauw idee niet voor een jongen of meisje

  #4342907 Quote

  Ook wij zijn er al mee bezig. We hebben voor een jongen en een meisje al een naam die we mooi vinden. Maar, het duurt nog zoooo lang, dat het misschien tussendoor nog wel kan veranderen.

  #4342924 Quote

  Heey,

  Wij hebben al een naam voor een jongen, alleen nog geen doopnaam. Is hier (helaas) traditie en mijn meisje is ook vernoemd. Voor een meisje heb ik wel een naam die mijn man ook leuk vind. Alleen zitten we ook hier met doopnamen te klieren. Dus ja, wij zijn er al druk mee bezig hihi!

  Liefs ciomama

  #4342950 Quote

  Nog helemaal niet mee bezig. Komt volgens mij ook dat het zó onverwacht komt, dat we eerst de practische zaken rond willen krijgen. Als we straks op een van de echo’s zien wat het word zullen wij hard gaan denken


  ssteef
  Bijdrager
  #4342959 Quote

  Wij hebben het er al wel is over gehad maar nog niet de naam gevonden die we wilden, gelukkig hebben we nog eventjes 😀


  Sab82
  Bijdrager
  #4342976 Quote

  Wij hebben al wel een meisjesnaam, maar over de jongen discussieren we nog wel even ben ik bang. En ik ben zo bang dat ik onder invloed van de hormonen (waar ik vreselijk veel last van heb en mijn man trouwens ook) een beslissing neem die ik anders niet zou nemen. Annyway, er zit niets anders op, dus we gaan nog even nadenken 🙂

  #4343001 Quote

  Hoi, ik hou vanaf mijn 15de een schriftje bij met namen die ik mooi vind, tja beetje een tik. Maar ach, iedere gek z’n gebrek zullen we maar zeggen.

  Maar met mijn man ben ik nog niet aan het overleggen, ik verwacht wel dat het gaat zorgen voor de nodige discussies aangezien mijn man niet verder komt, TOT nu toe, dan sjonnie voor een zoon. Dit geniet niet echt mijn voorkeur, Hihi.

  #4343017 Quote

  Toevallig hadden we het er gisteren even over, maar het gaat nog een mooie strijd worden.

  #4343032 Quote

  Wij hadden al twee namen voordat we begonnen aan kinderen hahaha en de meisje naam vind ik super maar de jongens naam twijfel ik over dus hopen op een meisje hahaha.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct