Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1587687 Onrustig En Krabben

 • Auteur
  Berichten
 • #2593689

  Onze Nick is vaak onrustig in zijn wieg en maait daarbij met zijn armen in het rond. Ook tegen zijn hoofd en daarmee houdt hij zichzelf wakker. Hij heeft ook behoorlijk lange, scherpe en harde nagels en krabt zich daarmee ook veel in het gezicht. Echt zielig om te zien. De kraamhulp had ons al de tip gegeven om hem stevig in een lakentje te rollen, als soort van inbakeren. Maar soms is hij zo onrustig dat hij binnen een minuut alweer met z’n armen los ligt. Vanaf vandaag gaan we een Puckababy proberen, hopelijk geeft hem dat wat meer rust.
  Iemand ervaring hiermee, of andere tips over inbakeren of scherpe nagels???

  #4343044 Quote

  Gister op een verjaardag geweest waar het kindje van 7 weken dit ook veel deed. Kleine handschoentjes tijdens het slapen om de handjes werkte en inbakenen ook! Succes.

  Gr bibi sept forum

  #4343052 Quote

  Merijn is ook vaak onrustig met slapen, vooral in de avond (ongeveer van 10 uur tot 1 uur). Inbakenen helpt hier wel. Hij krabte zich eerst ook, maar de scherpe randjes van zijn nagels zijn inmiddels verveld. Ik hoorde ook van de handschoentjes, die kun je geloof ik bij prenatal kopen en vast ook bij andere baby winkels. Maar je kunt ook van die ronde slofjes gebruiken, lijkt iets minder mooi, maar werkt net zo goed als handschoentjes heb ik gehoord.

  Succes er mee!

  #4343183 Quote

  voor het krabben kun je ook kleine sokjes proberen en ja voor dat onrustige ben ik ok nog op zoek dat doet jari ook

  #4343226 Quote

  Tijn is de afgelopen dagen ook vaak onrustig vanaf 11 tot 2 en soms 4 uur. gelukkig krabt hij zichzelf niet. wij zijn ook nog zoekende hoe dit op te lossen

  #4343394 Quote

  Bedankt voor jullie reacties! De anti-krab wantjes had ik al bij Prenatal gehaald en heeft hij al aan gehad. Ze zijn redelijk groot en na een tijdje spartelen krijgt hij ze uit. Maar hij vindt het ook erg frustrerend en dat vinden wij natuurlijk weer zielig… Afgelopen nacht de Puckababy geprobeerd en dat was even wennen. Dat is een slaapzak die helemaal dicht is, alleen het hoofdje vd baby komt eruit. Ook zit er een band in die je met klitteband om het rompje vast maakt. In het begin vond hij het maar niets, maar na even zag je dat hij zich eraan over gaf en wel in slaap viel. Ben benieuwd hoe het de komende nachten gaat!

  #4343553 Quote

  Nog een tip voor het krabben; smeer wat vaseline op zn wangetjes, dan glijden de nageltjes er over heen. Die tip kreeg ik van de kraamhulp en eerder ook al in het ziekenhuis (maar dat was ik weer vergeten…) succes!
  En ben benieuwd hoe het met de puckababy gaat de komende nachten!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct