Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1587754 Zwanger Van De 4de

 • Auteur
  Berichten
 • #2593756

  Hallo allemaal,

  Jeetje wat is het lang geleden dat ik op dit forum heb gezeten. Ik ben een moeder van 3 schatten van kinderen waarvan de jongste na de zomervakantie naar de basisschool gaat. Een maand of 3 heb ik ter afsluiting alle babyspullen op marktplaats gezet en ging ervan uit dat er een nieuwe fase zou aanbreken. Ik ben enige tijd geleden geopereerd en na de operatie 2 dagen de pil vergeten. Ik moest er toen nog 5 om de strip op te maken. Ik dacht: ik stop gewoon wat eerder en dan maak ik ernu de stopweek van. Ik ben daarna niet meer ongesteld geweest en heb er verder niet meer bij na gedacht. Na de operatie weinig sex gehad misschien een of twee keer. Een week geleden begonnen mijn bosten zo zeer te doen en ik was nog steeds niet ongesteld geworden. Toch maar gaan testen en ja hoor….zwanger van nummer 4!!!! Ik verwacht nu een week of 3 omdat de clearblue 3+ aangeeft en dan moet je er 2 weken bij optellen. Mijn man is helemaal blij en ik ook wel maar ik moet er toch even aan wennen. Ik wil het ook nog tegen niemand zeggen terwijl mijn man het wel van de daken kan scheeuwen. Ik wilde mijn verhaal toch kwijt dus vandaar een berichtje op dit forum.

  Groetjes!

  #4343107 Quote

  hey!

  jeetje kan me voorstellen dat je er een beetje beduusd van bent! In ieders geval welkom bij de club, enne gefeliciteerd! Hoe oud zijn je andere kids?

  Liefs!

  #4343114 Quote

  Hoi Hoi,

  Dank je! Mijn andere kinderen zijn bijna 8, 5 en bijna 4.
  Als ik eraan denk denk ik nog steeds dat het niet over mezelf gaat maar over iemand anders. Maar ik heb nog genoeg tijd om er aan te wennen.

  Groetjes!

  #4343138 Quote

  Ik dacht dat als de clearblue 3+ aangeeft dat je dan over de 3maanden zit. Weet niet wat er in de bijsluiter staat. Dat zou ik maar goed lezen dadelijk ben je een stuk langer zwanger dan dat je zelf denkt.

  Succes en gefeliciteerd. Geniet ervan.

  #4343141 Quote

  Ik dacht wil het toch wel weten hoe dat zat, effe gegoogled en 3+ betekend langer dan 5 weken zwanger.

  Jeetje wat een gedoe he.

  MAar geniet ervan!!!!

  #4343162 Quote

  Wat leuk!!

  Hartelijk gefeliciteerd!

  Mijn schoonzus had 3 zonen en daar kwam nog een 4e dochter bij.. zo leuk!! Wij verwachten de derde 1 sept.

  Geniet van dit enorme geluksgevoel!

  Liefs

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?
  #4343230 Quote

  Gefeliciteerd!! Volgens mij is het idd dat als de cb 3+ aangeeft dat je dan meer dan 5 weken zwager bent. Bij mij stond er 1/2 weken en ik ben nu 4 weken dus dat klopt wel.

  Fijne zwangerschap gewenst!!
  Liefs ciomama

  #4343274 Quote

  Bedankt voor al jullie berichtjes!
  Waneer nemen jullie contact op met de vk?
  Ik ga het weekend even weg en denk dat ik daarna een afspraak maak met de huisarts dan kan ik misschien een termijn echo krijgen want ik weet niet precies hoelang ik zwanger ben.
  Groetjes!

  #4343616 Quote

  Dank jullie wel. Ik begin steeds meer aan het idee te wennen. Ik heb toch vandaag maar de huisarts gebeld en krijg deze week nog een brief van het ziekenhuis om een termijn echo te laten maken. Spannend dus….. \voor mijn gevoel rond de 6 weken maar ik moet nog even afwachten voordat ik het zeker weet.

  Groetjes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct