Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1587779 Hoe Is Het Gesteld Met Jullie

 • Auteur
  Berichten
 • #2593781

  Dag dames,

  Hoe gaat het bij jullie nu? Hoeveel weken is iedereen? Ik ben nu 13 weken en heb nog steeds geen energie! Heb echt werkelijk nergens zin in om te doen! Verschrikkelijk vind ik dat. Werken?Blegh..koken?Blegh…poetsen?Blegh haha iemand hier ook last van..en hopelijk gaat dat gevoel toch echt wel weg?!
  Verder gaat het met de baby goed…
  Zijn jullie ook al bezig met namen etc? Ik vind het wel erg moeilijk..zoveel namen!

  #4343155 Quote

  hey Ingetje,

  ook ik heb nergens zin in. ik ben nu 10 weken en ben alleen maar moe en misselijk de hele dag door. het liefste lig ik in bed want dan heb ik er het minste last van. ik was altijd zeer ondernemend maar dat lukt me nu echt niet meer. 1 geluk is dat we op het moment nog even bij mijn moeder inwonen tot dat ons huis verbouwd is en kunnen verhuizen. mijn moeder doet de was, strijk, koken.. dus gelukkig hoef ik daar niet naar om te kijken. maar vind het toch vervelend dat zij alles moet doen nu. ze vind het zoals ze zegt gelukkig niet zo erg. ze weet hoe ik me voel zegt ze.
  wij gaan vanavond naar de verloskundige voor de eerste keer dus eerst dat maar eens afwachten, en namen daar heb ik er altijd wel en paar van in gedachte gehad. we zijn er alleen nog niet echt mee bezig!! durf nog niet in een namenboek te kijken, zijn er te veel,hihi

  groetjes Janneke

  #4343168 Quote

  ik zit nu op 12+3 en zin heb ik nergens in. Veel dingen kunnen me niet schelen op dit moment en ’s avonds eten? Blegh. Heb nu eindelijk een goed middeltje tegen maagzuur, dus ik hoop dat ik me wat beter ga voelen. De kleine is gezond volgens de echo van vorige week. Dus zolang hij/zij er niet onder lijd vind ik het prima.

  #4343212 Quote

  hi meiden ik ben 10 weken en 3 dagen. Missleijk, moe en mega opgeblazen buik lijk wel 5 maanden zwanger s’avonds….echt heel vervelend.
  verder zijn we qua nemen ook bezig, moeilijk, van een meisje hebben we nog ook de naam van de vorige keer! hihihi ben aan het kijken en onderzoeken wat voor we gaan doen met het bedje. S is als de kleine wordt geboren 22 maanden, dus doen we een junior bed of toch een ledikant waar de zijkant af kan en dan de kleine in het kamertje van S? allerlei praktische vragen en zaken komen op ons af. Omdat ik S heb focus ik weinig op de zwangerschap gewoon lekker druk zijn en hopen dat het snel januari is. x

  #4343219 Quote

  10+3 en ben nog steeds erg snel moe. Zijn nu op vakantie, dus dat komt echt heerlijk uit. 2 weken helemaal niets doen. Thuis straksnhelaas weer aan de bak. Kijken hoeveel energie ik dan heb. Voor de vakantie stortte ik na het werk compleet in op de bank…

  #4343220 Quote

  En oh ja, 15 juli de combinatietest. Als daarvan de uitslag goed is kunnen we ook gelijk het geslacht te horen krijgen. Lekker makkelijk in de hele namen discussie! Das toch een partij lastig! Meisjesnamen genoeg, maar jongensnamen zijn zo moeilijk!

  #4343283 Quote

  Hoi, ik ben nu 10 weken en nog steeds erg misselijk en weinig energie. Verder heb ik ook alweer last van mijn bekken. Hormonen in mijn lichaam en het is gelijk mis. Vorige keer had ik het met 8 weken, nu al met 6. Nu moet ik er wel bij zeggen dat het nooit helemaal weg is geweest. Maar het is nu dus weer erger geworden.

  #4343466 Quote

  Ben nerveus. Ga zo naar het ziekenhuis voor de termijnecho en nog wat andere bloedonderzoeken. Heb een keer meegemaakt dat er geen leven was, met bijna 18 weken. En elke keer vlak voor een echo ben ik weer zenuwachtig of er wel leven is.

  Maar verder, moe, wat misselijk, heel veel last van mijn bekken. En af en toe erg emotioneel over niks.

  Heb idd weinig zin in dingen, maar ja met dit weer ben ik normaal ook niet heel erg te porren voor iets.

  #4343471 Quote

  @clasce…succes!!

  grappig om te lezen dat bijna iedereen last heeft van nergens zin in hebben…

  de namen zijn wij nog niet over uit..ons zoontje heet Mika..we willen dat daar iets bij past..maar ja..eerst maar even het geslacht afwachten.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct