Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1588029 Nog Even Dames

 • Auteur
  Berichten
 • #2594031

  Komende vrijdag zijn we alweer juli! Dat betekent dat we in het rijtje weer eentje gaan stijgen, en we dan op de tweede plek staan! Pfff, het begint nu echt dichterbij te komen!!

  Is iedereen er een beetje klaar voor? En zijn er al dames met verlof? Ik moet deze week en volgende week nog werken en dan ga ik heerlijk genieten van mijn vrije tijd!! Lekker de babyspulletjes wassen en alle laatste dingen op orde brengen!
  Ik heb er zin in!

  #4343412 Quote

  Nog 3 weken en 3 dagen… En dan eindelijk verlof :)! Het schiet inderdaad enorm op nu, ik denk er nog maar niet al te hard over na hahaha. Komt wel als ik lekker niet meer hoef te werken…


  Tientje1991
  Bijdrager
  #4343418 Quote

  Ik heb nu al verlof. Ik ben nu al aan het genieten. Maar veel doen hoef ik niet meer alles ligt en staat bij mij al klaar.

  #4343425 Quote

  Als ik gewerkt had, zou ik vrijdag verlof hebben… Nu gaat alles gewoon door, maar ik heb me wel voorgenomen om wat meer te proberen om als nr2 slaapt ook even te gaan liggen. Verder wil ik nu echt zsm de laatste dingen wassen, maken en kopen. Het gaat nu echt opschieten ja, spannend!

  #4343489 Quote

  ik ben ook gisteren met verlof gegaan ik heb 6 weken voor genomen heerlijk hoor!!
  ik kan niet wachten totdat ons zoontje /broertje geboren wordt kom maar op wij zijn er klaar voor(nog ff 3 weekjes wachten naruurlijk hihi)

  #4343519 Quote

  Hier deze week en volgende week nog werken en dan ook verlof! Heerlijk, kijk er naar uit!
  Het wordt nu inderdaad wel spannend hoor…. komt echt dichtbij nu.
  Vandaag de flesjes uitgekookt en voor de rest niets gedaan… wat een hitte!!!!
  Nog 8 weken!

  #4343539 Quote

  Ik heb al sinds 3 jaar verlof:) Ben wel fulltime huismama, dus echt luieren kan ik ook niet.Maar goed, ik heb n goed leven hoor 😉 Wel vind ik t super dat deze week manlief onverwacht vrij heeft en dat schoonmama over plm 5 weken komt.Dán ga ik toch echt nog een beetje meer aan mezelf denken, dwz lkkr baden en rusten enzo….
  Ik moet overigens nog alles voor de baby in orde maken, helllllpppp.Toch maar eens mee beginnen die week.Want ik heb ook nog maar 7 a 8 weken te gaan en t gaat steeds sneller om lijkt t wel…..

  #4343554 Quote

  Ik ben er helemaal klaar voor, ben al een week met verlof. Over twee weken komt het bed en dan mag ik ook thuis bevallen. Poeh over 2 weken al.
  Spannend……


  yvanka86
  Bijdrager
  #4343598 Quote

  Morgen laatste dagje werken!! Vindt het bijna spannend haha! Ben helemaal hyper, zal vanaf volgende week wel wat meer rust in mijn kop hebben… Heb er zin in!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct