Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1588453 Kies Eruit

 • Auteur
  Berichten
 • #2594455

  Nou, hè hè…. Ze hebben vanmorgen toch die vervelende kies eruit gesneden!!!

  Kaakchirurg wilde eerst kind eruit, dan meteen kies eruit, gynaecoloog wilde juist andersom…!

  Vanmorgen naar de assistente van de kaakchirurg gegaan, heel mijn verhaal gedaan en een uur later was de kies eruit!! Deze kaakchirurg vond t belachelijk dat ik zo heen en weer werd gestuurd! Hij heeft wel gezegd dat er een kans bestaat dat de verdoving weeën opwekt, maar goed, dat hoeft helemaal niet zo te zijn!

  Dus…. Mijn kindje kan lekker blijven zitten in mijn buik, ben de dikke buik nog helemaal niet beu, en ik kan straks gaan genieten van een kraamtijd zonder kiespijn!!! Nu nog ff door de napijn heen, maar mij hoor je niet klagen!!!!

  #4343808 Quote

  joehoe das goed nieuws! ik heb net op hyves gekrabbeld hoe het er nu mee is, en hier vind ik het antwoord 🙂 maar wat fijn dat die kies er nu uit is! Maar wel raar dat het nu ineens kon maar het belangrijkste is dat ie eruit is! Geniet nog even je dikke buik, en nu zijn voor jou al wat zorgen van de baan 🙂

  Liefs!

  #4343830 Quote

  hahah wat een gedoe. ik kan me voorstellen dat je er erg blij mee bent. tja en als de verdoving weeën opwekt dat is dat maar zo toch. ze waren toch bang voor abces vorming of was die kans in ene voorbij?

  #4343845 Quote

  Omdat het abces nu kleiner was durfde deze kaakchirurg het wel aan!!! Hij heeft het wel goed schoongemaakt en nog niet gehecht zodat er nog “troep” uit kan komen! Moet vanaf overmorgen goed spoelen met zout water… En zodra ik koorts krijg moet ik achter elkaar naar de spoedeisende hulp… Er zitten idd nog steeds risico’s aan, maar ’s er 2 artsen het niet eens zijn, zal er 1 overstag moeten gaan! Ik kan straks iig gaan genieten van mijn kraamweek zonder kiespijn!!!’ (daar ga ik tenminste van uit..!) Nu ff op bed met paracetamol… Napijn is pittig!! Komt goed!

  #4343846 Quote

  sterkte met de napijn meis..
  maar idd straks is dat wel weer beter dan

  #4343852 Quote

  Oh wat lekker he? Ongelofelijk dat je zo heb moeten sukkelen maar nu nog even genieten inderdaad top!!

  #4343866 Quote

  lekker hoor dat die eruit is althans nog even en dan zakt die napijn daarvan!
  en geen gedoe meer eerste baby of eerst kies eruit.
  gewoon eerst kies eruit.
  en inderdaad heen en weer geslingert te worden is niet zo oke.
  maar goed nu lekker dus verder genieten van je zwangerschap en wachten op de bevalling.
  groetjes

  #4344064 Quote

  Oooh, wat fijn voor je! Hoop dat je snel pijnloos bent en nog wat energie kunt sparen voor de bevalling straks en een hele fijne kraamtijd!

  liefs Natasja

  #4344083 Quote

  Wat super!! Gaat het nu al beter met de napijn, hopelijk een goed nachtje gemaakt. En anders zoals je zegt beter dit dan kraamtijd met kiespijn en nog eventjes volhouden. En daarna genieten!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct