Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1593744 Ziekenhuis

 • Auteur
  Berichten
 • #2599746

  Hoi allemaal,

  Vanaf gisteren zitten wij weer hele dagen in het ziekenhuis. Niet voor Connor, met hem gaat alles gelukkig goed maar voor ons Margootje van 7. Ze heeft een zware longontsteking en is uitgedroogd. Het is allemaal zo snel gegaan!
  Vandaag is ze gelukkig iets helderder maar we zijn er nog niet, een longontsteking bij een astma patien is natuurlijk dubbele pech. als ze goed gaat eten (dat doet ze al sinds dinsdag niet meer) en drinken (dat kwam er iedere keer weer uit) dan mag ze heeeeeel misschien morgen weer mee naar huis om verder te herstellen…… Ben zelf wel behoorlijk gefrustreerd omdat ik graag bij haar wil blijven ’s nachts maar dat niet gaat omdat ik Connor nog bv geef. En aangezien hij ook goed moet slapen (kan ‘m moeilijk 24 uur per dag in de kinderwagen houden en de bak was al te klein dus het zitje gebruiken we nu. Dit kan gelukkig wel helemaal plat) Dus blijft mijn man ’s nachts bij haar slapen in zijn eigen zkh bed op haar kamertje. Maar zou er liever zelf zijn…… Ben zo klaar met het zkh, was ze maar weer thuis………Wordt vervolgd dus!

  #4349098 Quote

  wat balen zeg. in iedergeval heel veel sterkte. en begrijpelijk dat je graag bij haar zou willen blijven, maar gelukkig is haar papa er, die bij haar in de buurt is. het is helaas inderdaad niet anders.

  #4349104 Quote

  Hey wat vervelend zeg, kan me voorstellen dat je liever zelf bij haar zou blijven, arm meisje, gelukkig is papa daar om haar te steunen en troosten!
  Veel beterschap en hopelijk mag ze morgen mee naar huis!
  Liefs

  #4349277 Quote

  Je man in zijn eigen zh bed… heb ik wat gemist en ligt hij ook in het ziekenhuis dan?
  Of heb ik het verkeerd begrepen.

  Liefs Marina

  #4349115 Quote

  Tjonge, balen zeg! Al die stress van zo’n ziekenhuis!

  Hopen dat ze snel wat opknapt en weer mee naar huis mag! Gelukkig is papa bij haar om haar te troosten, t is helaas niet anders.

  Sterkte en beterschap!

  #4349125 Quote

  sterkte en beterschap

  #4349140 Quote

  gatver zeg wat naar allemaal….een zware longontsteking tjee zeg.
  En ik snap je helemaal dat je liever zelf bij d’r bent…..gelukkig is papa er ’s nachts./ Komt allemaal goed hoop dat ze snel opknapt.

  liefs louise

  #4349152 Quote

  ahhh bah! Heel veel betershap!

  #4349157 Quote

  oh beterschap met jou girl.
  En dat alles goe dgaat en snel wee thuis is.

  Lief Emi

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct