Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1593995 Geboorte Kaartje Met Foto

 • Auteur
  Berichten
 • #2599997

  Hallo wij zijn ons aan het orienteren voor het geboorte kaartje.
  We willen graag een foto van de kleine er op. Hebben jullie ideen, ervaringen of weet je een goed sites wij horen het graag.

  #4349348 Quote

  Wij gaan ook een kaartje met foto doen. MSs dat mn man de kleine vasthoud op zn arm of tegen zich aan. Of op een mooi kleedje en de kleine een schattig mutsje opzetten. Op google kun je ws ook wel leuke ideeen halen voor een geboorte foto. Wij maken trouwens de foto zelf.

  #4349383 Quote

  http://www.baby-cards.nl goedkoop en leuke kaartjes. daar gaan wij het kaartje bestellen ook met foto van de kleine erop..

  groetjes, Nice

  #4349431 Quote

  Op geboortepost.nl kun je ook kaartjes met een foto laten drukken. Inclusief tips hoe je de foto kan maken.

  Groetjes Redaro, december 2011 club

  #4349523 Quote

  Hey!

  Wij hebben ons kaartje ontworpen bij “www.geboortekaartje.nl” echt een leuke site.

  Wij betalen straks voor 60 kaartje 178 euro incl. envelop. Ik heb deze keer de naam groot voorop het kaartje staan, en aan de rechter binnenzijde staat de foto. Wij hebben altijd een close up foto gemaakt van het hoofdje van de baby (dit word onze derde) en bij alle drie een foto geboortekaart.

  Succes ermee! Trouwens ik heb bij geboortekaartje.nl 3x een proefdruk laten maken, allemaal verschillend, en daar betaal je maar 99 cent voor, per proefdruk, incl. verzenden. Dat is echt niet duur, want bij andere sites betaal je al snel 6 euro voor een proefdruk.

  Doei doeiiii.. Liefs mammma

  #4349551 Quote

  Hoi,

  een julimama hier. Wij hebben de kaartjes laten maken via mamamila.nl.Misschien iets duurder maar heel persoonlijk en pecies hoe jij het wilt. We hebben een kaartje van hun site aangepast naar wat wij wilden. Al voor de 2e keer trouwens…

  groetjes Natasja

  #4349727 Quote

  Op Greetz.nl kun je ook zelf geboortekaartjes ontwerpen. Ook met foto. Wij doen geen foto, maar bestellen daar wel onze geboortekaartjes.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct