Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1594036 Daaf Geboren

 • Auteur
  Berichten
 • #2600038

  Hoi allemaal!

  Vorige week zondag (10-7) zijn wij ouders geworden van een prachtzoon: Daaf! Hij was 2 weken te vroeg en voor ons was dat nogal onverwacht (aangezien de oudste 2 jongens allebei ruim 41 weken op zich lieten wachten) De vraag is of ie echt te vroeg was want hij was 3890 gram en 52 cm en heeft me toch een lange nagels… Maar goed, daar zullen we niet meer achter komen.
  We hebben een fijne kraamweek gehad al gaat het de laatste dagen wat minder. Daaf was weer wat afgevallen en ziet wat geel. En ik heb zelf koorts momenteel, geen idee waar die vanaf komt… En druk druk druk, maar das niet zo gek met ook nog een peuter van 2,5 en een dreumes van 15 maanden!
  Maar verder is het volop genieten. Zijn broertjes zijn – allebei op hun eigen manier- dol op hun kleine broertje en knuffelen wat af! Tijn is vooral lief, kussen en aaien en Wout die stort zich het liefst bovenop zijn broertje en vindt het geweldig als hij reactie terug krijgt…
  Wat trouwens wel toevallig is: tussen alle 3 de broertjes zit een leeftijdsverschil van 15 maandenminus 2 dagen, 14-1-2009 / 12-4-2010 en 10-7-2011 Toeval he?

  groetjes Natasja

  #4349799 Quote

  Hoi Natasja,
  Gefeliciteerd met de geboorte van Daaf! Wat een mooie en bijzondere naam!
  Ik kan me voorstellen dat het nu allemaal wat heftig is, maar jullie vinden straks vast wel weer een fijn ritme.
  In ieder geval ook beterschap voor jouzelf. Pas je wel goed op jezelf? Misschien even de kids naar creche/oma brengen en even goed een paar uurtjes bijslapen?

  Veel plezier en succes gewenst de komende tijd!
  Liefs, 10e

  #4349895 Quote

  Gefeliciteerd!

  #4349927 Quote

  Hallo Natasja,

  Van harte met jullie zoontje Daaf!!!

  Grtjs. Duits meisje

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct