Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1594313 Nog Niet Ongesteld

 • Auteur
  Berichten

 • Iloontje2286
  Bijdrager
  #2600315

  morgen is het 9 weken geleden dat ik bevallen ben. Alleen nu ben ik nog niet ongesteld. Dacht dat het dit weekend wel eens kon kreeg wat buikpijn en wat afscheiding maar nee hoor nog niks. De afscheiding is er nog wel Voornamelijk doorzichtig (niet gek?) Klinkt misschien wat gek haha. Maar moet ik mij zorgen gaan maken of is dit heel normaal dat ik het nog niet ben? Heb vanaf het begin meteen flesvoeding gegeven. En 1 keer helemaal afgekolft ivm de stuwing.

  #4349701 Quote

  Bij de eerste heeft het een half jaar geduurd voordat ik weer ongesteld was, ik heb toen de eerste 4 weken borstvoeding gegeven. Nu is de tweede 6 weken en ik geef nog steeds borstvoeding, dus hier ook nog niet ongesteld.

  #4349816 Quote

  Volgens mij is dat ook helemaal niet zo raar hoor. Ik was bij de eerste na 3 maand weer ongesteld, maar toen gaf ik nog wel volledige bv. Nu ging de bv niet dus krijgt ze ook de fles. Nog geen tekenen van ongesteldheid, maar ze is ook pas 6 weken. Ik wacht rustig af, laat het nog maar even duren hoor! Ik mis het niet!
  Heeft je vk er niks over gezegd?

  #4349914 Quote

  Ik werd precies 6 weken na de bevalling ongesteld! Had nog wel wat langer weg mogen blijven 😉 Heb maar 8 dagen borstvoeding gegeven, weet niet of dat nog van invloedis.
  Herken wel wat je zegt trouwens… Ik had al 1,5 week van tevoren buikpijn en toen ook kleurloze afscheiding. Toen het eenmaal doorzette was het best heftig, maar nu ook weer snel weg.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct