Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1594330 Denk Eens Even Goed Na

 • Auteur
  Berichten
 • #2600332

  Ja, opeens ga je alle lichamelijke dingen anders interpreteren. Ik bedoel, wie is er nu misselijk meteen de dag nadat het misschien gebeurd is. Niemand natuurlijk. En ook die buikkrampen die ik normaal nooit heb (maar dan ook echte nooit) interpreteer ik nu als een mogelijkheid dat het misschien raak is. Dit is echt volkomen belachelijk en dat weet ik ook, maar toch blijf je ergens hopen. Hebben jullie ook van die rare gedachten, waarbij je lichamelijke kwaaltjes/veranderingen meteen interpreteerd als zwangerschapsverschijnselen? Ik vind het echt nergens op slaan dat ik dit doe. Toen ik mijn vriend vertelde over mijn hersenspinsels zei hij heel lief: Schatje, je bent ook maar een mens.
  Ik weet dus niet of het deze keer raak is, wel weet ik dat ik sinds 3 maanden eindelijk een regelmatige cyclus heb, waarbij ik ook min of meer in kan schatten wanneer er een eisprong is ( ik blijf natuurlijk wel testen met de stickjes). Dit zie ik al als een aanwinst na 2 jaar lang geen normale cyclus gehad te hebben. Ik hoop dat het deze keer raak is. Zo niet dan komt het vast een andere keer.

  #4349758 Quote

  Ik begrijp je echt heel erg goed en ik denk eigenlijk wel dat iedereen hier je begrijpt. Je wens is gewoon zoooo groot dat je hoop dat het dan eindelijk zover is en ik denk dat je lijf dat ook wel door heeft, daarom is het ook zo moeilijk in te schatten. Ik mijn beleving was ik al 10x zwanger geweest met al die vage klachten….Haha!!

  Ben blij voor je dat je eindelijk weer een gewone cyclus hebt….Ik hoop ook voor jou (en voor ale anderen, en mijzelf) dat het deze ronde raak is en dat we in het echt kunnen genieten van al die zwangerschapsklachten 🙂

  Liefs Lynn

  #4349759 Quote

  By the way: Lief hoor van je vriend! En indd…jij bent ook maar een mens!!

  #4349768 Quote

  haha wat heb je een schat van een vent 😉
  ja die gedachtes had ik zo’n beetje de 1e 3 rondes en daarna had ik door dat me lichaam en geest me voor de gek hielden! nu begin ik die dingen elke maand te herkennen en daarom meer te negeren! ik hoop juist zo min mogelijk te voelen omdat ik al die andere dingen zie als een nadere ongi…
  nu dus ook ongi hier en vandaaf nog ff lekker aan de wijn voor mij 😉
  liefs

  #4349776 Quote

  ik ken het… lees mn topic, ik denk nu wel echt dat ik zwanger ben….

  ik hoop voor jou en de rest dat we positief testen!!!

  liefs kim

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct