Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1594423 Kwaaltjes

 • Auteur
  Berichten
 • #2600425

  nou ik heb, hoe is het mogelijk allemaal kwaaltjes… ik ben gister zooo misselijk geweest en zuurbranden, niet normaal…. vanmorgen weer misselijk en na 15.00uur vanmiddag werd het minder, alleen wel beste koppijn… vanmorgen is mijn temp. met een halve graag gestegen… ik geloof dat het normaal na je eisporng maar die heb ik geloof ik allang gehad maar ja… raar…

  ik test negatief, niet gek op zn vroegst donderdag mn NOD…

  ben ook heel moe enzo… ik hoop maar dat het de test snel positief word, dan weet ik waarom ik me zo ellendig voel….

  zo da wilde ik ff kwijt… iemand een idee of het al van een zwangerschap kan zijn???

  liefs xxx kim

  #4349803 Quote

  het zou kunnen meid! ik hoop het voor je!! en zal voor je duimen
  liefs

  #4349832 Quote

  ik wil je niet ontmoedigen hoor, wij zitte inmiddels in ronde 9 en al deze rondes dacht ik ook zwanger te zijn.. had precies dezelfde kwaaltjes als jij hebt.. maar telkens was ik niet zwanger.
  Ik hoop het wel voor je hoor!!
  Je lichaam kan je wel goed voor de gek houden!
  Succes!

  #4349848 Quote

  Meiden, ik snap jullie zo goed zo zat ik ook iedere maand 12 x maar liefs en nu ik zwanger ben had ik helemaal geen klachten, geen zere borsten alleen een beetje moe. Het blijft iets wat we zo graag willen alleen geen invloed op hebben.

  Het lichaam neemt ons graag in de mailing. Ik hoop dat je ooknzwanger bent maar zonder kwaaltjes kan het dus ook.

  Succes donderdag

  #4349871 Quote

  Normaal ben ik altijd erg terughoudend met reageren op kwaaltjes. Net als de meiden hiervoor zeggen je kan je veel inbeelden of het kan toeval zijn dat je ze nu hebt. De drie keren dat ik zwanger was had ik de minste kwaaltjes.

  Waar ik wel enthousiast van wordt is de halve graad temperatuursverhoging. Ik ben een actieve temperatuurster geweest. Ik zag in de grafieken waar ik wél zwanger was, drie keer dus, een duidelijke stijging van 0,3 tot 0,5 graad een paar dagen voor mijn NOD. Dit bleef ook zo tot mijn menstruatie. Het is een “bekend verschijnsel” in temperatuurland. Ik heb het nooit gezien in mijn andere grafieken en dat waren er bij elkaar ook tien. Ter nuancering las ik er ooit eens over dat het ook in niet zwanger grafieken kan voorkomen maar toch, als je het nooit eerder hebt gezien lijkt het me een goed teken!

  Succes!

  #4349872 Quote

  Overigens, nog even over de kwaaltjes gesproken. Als je nog niet positief test, kan de misselijkheid nog niet van een zwangerschap komen. Dat betekent dat het HCG nog onder de 25 eenheden ligt en geloof me, dat is heeeeeeel weinig. Het gaat naar boven de 200.000 op het hoogtepunt van de zwangerschap.

  Ook zuurbranden is een kwaaltje dat later voorkomt in een zwangerschap. Het heeft te maken met de toename van progesteron, vooral na het 1e trimester, waardoor het klepje van je maag minder goed sluit en er zuur omhoog komt. Hierdoor wordt je stoelgang meestal ook trager. Moeheid, hoofdpijn, gevoelige borsten, buikpijn zijn de meest voorkomende klachten in het begin.

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #4349885 Quote

  Dank jullie wel voor de reacties! Vandaag bij t op staan geen klachteb gelukkig…. Ik hoor iedreen dat ze als eerste klacht de borsten hebben, daar heb ik totaal geen last van… Ik ga morgen ochtend een vroege test doen denk ik… Lange dag vandaag dus hoop dat ik t vol houdt, moe ben ik dus wel. Gister lag ik eindelijk in bed, kreeg ik de slappe lach en werd ff heel actief, ook vaag haha….

  Fijne dag allemaal

  Liefs kim


  TWD
  Bijdrager
  #4349905 Quote

  Hoop het voor je ..;.
  zal duimen…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct