Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1594572 Nieuw Hier Maar Ook Even Voorstellen

 • Auteur
  Berichten
 • #2600574

  Hoi meiden,

  Ben Duits meisje ben dit jaar 40 jaar geworden, getrouwd en trotse moeder van 2 kids, Jessica 4 jaar en Kevin 2 jaar!!!
  Zou het leuk vinden om weer met een forum mee te doen!!!!
  Kijk even rond hier wie jullie allemaal zijn en ben blij met elk antwoord, en natuurlijk wil ik jullie ook beantwoorden!!!

  Groetjes Duits meisje

  #4349965 Quote

  Hoi hoi,

  welkom hier! Ik zal me hier even aan je voorstellen: Natasja, 31 jaar, mama van Tijn (2,5), Wout (15 mnd) en Daaf (nu ruim een week oud)
  Wanneer is Kevin 2 geworden? En vertel eens wat meer over hem als je wilt?

  groetjes Natasja

  #4350072 Quote

  Hoi hoi, weest welkom!

  Ik ben Carien 26 jaar en mama van Thomas 2,5 jaar en Hanna 6 maanden.

  #4350098 Quote

  Hoi Duits Meisje

  Je naam komt me bekend voor, volgens mij ben je niet helemaal nieuw toch?

  Ik ben iig Martine, 28 jaar en de trotse moeder van Noah. Noah is 2,5 jaar; hij is van jan. 2009

  Groetjes, 10e

  #4351284 Quote

  hoi meid
  Welkom! Ik ben Hanneke, 34 jaar en moeder van 3 dochters (7,5 en 2 jaar) en 23 weken zwanger van onze eerste zoon!
  Groetjes Hanneke

  #4352032 Quote

  Hoi allemaal,
  Leuk zeg zo’n welkom!!!

  Idd ben ik niet helemaal nieuw, heb tijdens mijn zwangerschappen hier aleens rondgehangen toen was het forum heel anders!!!
  Nu heb ik weer wat meer tijd savonds dus dacht ik kom hier eens kijken!!!

  Nog meer vraagjes???

  Groetjes Sandy

  #4352500 Quote

  Hey meiden,

  Kevin is geboren op 23 januari 2009, hij was toen 58cm en 3970grm dus best een reus, hij is een erg ondernemend mannetje met een heel sterke wil zou ik maar zeggen, zit nu in peuterpubertijdsfase waar ik soms heel moe van word!!! Hij luistert erg slecht en is moeilijk te corrigeren,dus moet soms best flink optreden en dan gaat het weer met hem!!
  Verders is hij ook wel lief hoor haha komt die lekker tegen je aan knuffelen, zegt die mama lief mama kusje geven!! Das zo schattig, en vooral als hij dan slollie(sorry zeg)Smelt ik!!!

  Groetjes Sandy

  #4352899 Quote

  Hoi Sandy,

  Heerlijk he, die peuterpuberteit. 😉
  Ik moet zeggen dat ik er de laatste tijd goed mee om kan gaan (veel beter en meer relaxed dan in het begin) maar dat komt vooral ook omdat Noah al vrij goed kan praten en we dus al veel uit kunnen leggen / overleggen.
  Ook geef ik hem regelmatig gewoon zijn zin of laat ik hem ‘winnen’. Ik denk dat dat goed is voor zijn zelfvertrouwen en dat hij zich daardoor ook makkelijker neer kan leggen bij een ‘nee’ op z’n tijd. (dus: wil hij binnen zijn jas niet uit doen? Prima, dan houd ‘ie ‘m toch lekker aan? Niet eten? Ook goed, morgen weer beter. Maar aan de andere kant: beeldjes van mama als speelgoed gebruiken? Nee, nee, nee. Ongeacht de huilbui die daarna volgt 😉

  Succes ermee!
  Groetjes, 10e

  #4356683 Quote

  Hallo allemaal,

  Ik ben ook nieuw op dit forum en met twee jonge dochters, van 22 maanden en 8 maanden oud, regelmatig op zoek naar advies en/of oplossingen van anderen. Ben 26 jaar en mijn oudste dochter is van oktober 2009, dus wel een van de jongste van dit forum gedeelte denk ik. Als ik zo lees over de kunde van jullie kids. Ze zit zeker al wel in de peuterpubertijd en begint al aardig te praten, maar begrijpen wat wij van haar willen, ho maar. Ze snapt al een hoop en is heerlijk ondernemend. Het liefst speelt ze buiten of op het strand, maar met een jonger zusje kan dit niet altijd. Waardoor we regelmatig strijd hebben. Meestal kan ze heel lief zijn voor haar zusje, maar ze wil zo graag met haar samen spelen en dat lukt natuurlijk nog niet. en dan gebeurt vaak uit het niets dat ze op haar hoofd krabt of knijpt. dat is nu wel het grootste punt van strijd, want dat kan natuurlijk echt niet Heeft iemand hier ervaring mee?

  groeten,

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct