Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1595038 Hoe Gaat Het Met Iedereen

 • Auteur
  Berichten
 • #2601040

  Hey,

  Ik ben benieuwd hoe het met iedereen gaat en de kindjes ?
  Hier gaat alles nog steeds top met Lizzy echt een heerlijk kindje..ze is nu 11 weken.
  Lizzy zit nu op 5 voedingen van 160 cc.
  En die van jullie?
  Gister met Lizzy naar het inloopspreek uur geweest..ze weegt nu 4810 gram en ze is 56 cm lang..iets onder het gemiddelde maar dat maakt niet uit want ze groeit prima.
  Onze dochter van 2 en Lizzy van 11 weken liggen nu net op bedje..even wat tijd voor mezelf is..is ook weleens lekker.

  Liefs

  #4350397 Quote

  Fijn om te lezen dat het nu zo goed gaat met Lizzy!
  Met Xander gaat ook alles prima, wel wat last van een droge huid maar met een zalfje van de huisarts zou het beter moeten gaan.
  Xander is nu 8 weken oud, 2 weken geleden woog hij al 4710 gram. Maandag moeten we weer naar het cb dus ben benieuwd. Volgens de Wii (sport) waar we vandaag samen op hebben gestaan weegt hij nu 5,1 kilo.
  Hij drinkt nu 5 a 6 voedingen van 170 per dag. Ze zeggen dat hij er 6 mag hebben (volgens cb), maar vind het zelf nogal veel dus gaan we Nutriton aan zijn laatste fles toevoegen (op advies van voedingskudige van Nutricia) in de hoop dat hij dan genoeg heeft aan 5 voedingen en de nachten door gaat slapen. Ik ga hem geen honger laten lijden hoor, als hij ’s nachts komt krijgt hij gewoon een fles.
  Vind dat best lastig die hoeveelheid voeding, ben daar soms erg onzeker over.
  Verder geniet ik echt volop en ben ik eindelijk zelf ook een beetje hersteld en ben ik sinds deze week eindelijk eens een beetje meer aan het wandelen ed. Heerlijk met de kinderwagen als trotse mama over straat.


  Rbvh
  Bijdrager
  #4350558 Quote

  Hoi,

  Gelukkig gaat het nog steeds goed met Lizzy,

  Onze Amy is inmiddels bijna 10 weken. Haar reflux is nu redelijk onder controle. Verder weegt ze nu 5680 gram en is 59.8 cm lang. Boven gemiddeld zit ze. Maar papa is ook maar liefst 2 m haha.

  Verder brabbelt ze er lekker op los. ook kan ze haar hoofd al zelf overeind houden. ze is zo lekker rap.

  Verder slaapt ze overdag heel weinig ze wil alles zien en volgen. ‘s’ nachts slaap ze al lekker van 11 tot 7 heerlijk.

  Voeding krijgt ze 5 flesjes. 3x 150 ml en 2x 200ml.

  Ben benieuwd naar de andere mama’s.

  liefs Renske

  #4350570 Quote

  Hey Renske,

  Lekker dat de reflux van Amy ook onder controle is.
  Lizzy haar reflux is ook onder controle.
  Lizzy krijgt nu enfamil AR voeding,nexium als medicijn voor haar reflux en werkt perfect.
  En het inbakeren voor het slapen werkt ook prima.
  Lizzy slaapt juist veel overdag en s’nachts ook van 11 tot 7.
  Wat voor voeding en medicijn krijgt Amy nu voor haar reflux ?
  En brabbelen doet Lizzy nu ook..echt zo lief.
  Ik ben ook benieuwd naar de andere mama’s.

  Liefs

  #4350713 Quote

  Hoi,

  Ik heb nog niet vaak wat gepost hier, maar lees al wel een tijdje mee.
  Matthias is nu bijna 12 weken.
  Woog 2 weken geleden op het bureau 4680 en is 56 cm, hij zit onder het gemiddelde (heeft ook een moeilijke start gehad waarbij hij niet groeide).
  Hij krijgt borstvoeding, dus weet niet precies hoeveel hij drinkt, maar afgekolft meestal rond de 140/150 cc. 5 keer op een dag.
  Hij slaapt door van 22.00 uur – 06.00 uur.
  Overdag slaapt hij ingebakerd omdat hij anders niet in bed wil slapen, ’s nachts niet ingebakerd.

  Hij is een vrolijk mannetje, ligt lekker te praten en te lachen in de box.
  Sinds hij 10 weken is kan hij van zijn buik naar de rug draaien. Dit gaat de ene keer heel goed en de andere keer niet (maar een doorzetter is het ook niet, als het niet lukt wordt hij gewoon boos…)
  Vorige week was hij ook aan het proberen de andere kant op te draaien, dit lukte tot de zij, toen werd hij ook boos dat het niet lukte, dus heb ik hem maar geholpen. (Hij is er ook nog wel wat klein voor).

  Zelf ben ik weer aan het werk, dat vind ik heerlijk, even weer wat voor mijzelf. En het gaat ook heel goed bij de oppas (een gastouder).

  #4350889 Quote

  hey hey

  nou allereerst ben ik heel blij om te lezen dat het met lizzy weer heel goed gaat!!
  jullie hebben dan nu ook eindelijk een beetje rustig vaarwater verdiend.

  hier gaat alles prima.
  Djaimy groeit als kool hij zit nu op 5 voedingen perdag van 150cc soms slaapt hij de hele nacht door en dan in eens komt die weer een paar dagen in de nacht voor een fles dat is wel verschillend het ligt er volgens mij ook een beetje aan hoe veel hij op de dag geslapen heeft.
  als hij niet veel slaapt op de dag dan slaapt hij wel van af half 9 in de avond tot de volgende ochtend 6 door… dus ja dat verschilt nog al eens.
  verder is hij nu 9 weken en gaat al lekker kletsen.
  gaat nu ook al een beetje na kletsen dus das wel heel grappig houd zijn hoofdje ook goed om hoog en als hij op zijn buik ligt dan kan hij al best lang zijn hoofd om hoog houden en kijk dan op zijn gemak naar wat je allemaal aan het doen bent… bewegende dingen vind hij geweldig voor al zijn mobiedl in de box alleen zou hij het al zo graag willen vast pakken hahaha zo dra dat ding gaat draaien gaan de beentjes en armpjes trappelen echt heel schattig om te zien.
  het gaat zo ontzetten snel allemaal.

  met mij gaat het gelukkig ook goed ben goed hersteld na de keizersnee ik was al heel snel weer alles aan het doen in huis…
  het is me ontzettend mee gevallen moet ik zeggen had nooit verwacht dat ik al na twee dagen thuis zou zijn uit het ziekenhuis en dat het allemazal zo mooi aan het genezen was… dus ik mag niet klagen eigelijk!!

  mijn andere twee zoons zijn helemaal gek met de kleine is zo lief om te zien ik heb een zoon van 12 en een van 10 inmiddels… zo ontzettend makkelijk hahaha die vinden het heerlijk om met hem te knuffelen en vechten bijna om wie de fles mag geven hahaha … gelukkig zo als dat ze niet naar de kleine man omkijken denk ik !!

  wel leuk om te lezen dat het met iedereen en hun kleintjes zo goed gaat!!
  jammer dat iedereen zo ver uitelkaar woont zou best leuk zijn om al die kleintjes eens bij elkaar te zien…

  liefs Shirl.

  #4350902 Quote

  Hoi Shirl,

  Jij vroeg waar iedereen woonde..waar woon jij dan ?
  Wij in Noord-holland.

  Liefs

  #4350904 Quote

  hey zeevang

  ik kom uit zuidholland.
  schiedam (naast rotterdam) om presies te zijn.. geloof dat ik de enigste ben uit deze regio… als ik me niet vergis…

  liefs..


  droogje85
  Bijdrager
  #4350916 Quote

  hoi hoi,

  hier gaat het ook best redelijk. Quinn is een zeer actief mannetje dat alles wil mee maken. Krijgt 5 flessen van 180 + 6, sinds 1,5 week met een schepje nutriton erbij omdat hij redelijk wat spuugde. Dacht dat het wat beter ging maar hij begint nu weer veel te spugen helaas… Hij heeft nog steeds last van evt. drukte. Als we veel visite hebben gehad en hij is wakker geweest heb ik er de volgende dag heel de dag dol mee… Hij heeft nu ook zn standaard huiluurtje, of zeg maar 2 uur. Tussen 5 en 7 wil hij niks anders dan bij je op je arm liggen/hangen/rondkijken. Dit vind ik wel eens frustrerend. Zijn er meer mensen die dit hebben? Ik baal er af en toe echt van maar denk dan ook dat het zijn enige lastige moment van de dag is eigenlijk. Miss komt het toch nog een beetje door het slaapgebrek. Ben blij dat mn vriend straks ook 3 weken thuis is. Kan hij ook een keer de laatste fles pakken en dan kan ik vast gaan slapen. Slapen doet hij best goed, hij krijgt rond 23 uur zijn laatste fles, wordt rond 4/5 uur wakker en dan geef ik hem zijn speen. Meestal komt hij dan tussen 7 en 9 weer voor zijn volgende fles. Met mij gaat het ook redelijk alleen moet ik terug naar het ziekenhuis omdat ze mij na de bevalling verkeerd gehecht hebben, dit moet dus waarschijnlijk hersteld worden. Een heel verhaal maar ook wel eens lekker om het neer te zetten. Kan je toch sommige dingen van je af schrijven.

  x

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct