Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1595044 Dank Jullie Wel

 • Auteur
  Berichten
 • #2601046

  Hier even een klein bedankje aan alle mama’s op het forum. Ik realiseerde mij net hoeveel ik aan jullie gehad heb zo tijdens de afwezigheid van mijn man. Het is altijd fijn om andere ervaringen en bemoedigingen te lezen in herkenbare situaties.

  Het slapen gaat hier steeds beter. Met dank aan jullie tips voor het ‘afbakeren’ (mijn gekke afkorting voor het afbouwen van het inbakeren). Ik heb alles geprobeerd en nu is Aqua’s middagdutje altijd minstens 2u en ’s avonds slaapt ze in haar slaapzakje op haar buik de hele nacht door. Toch een buikslaper dus. Ik ben ontzettend dankbaar voor de rust die ik nu dankzij jullie heb gekregen.

  Nu is het aftellen tot de terugkomst van mijn man. Dit keer met NL paspoort. Ik heb vorige week een aantal woningen bezichtigd en wij zullen samen per 1 september een grotere woning betreden waarin Aqua haar eigen kamertje krijgt! Eindelijk af van mijn kleine studenten studio.

  Voor andere alleenstaande moeders hier, ongeacht jullie situatie.. jullie verrichten een geweldige taak alleen, waar ik enorm veel respect voor heb gekregen. Wees niet bang of te trots om hulp te vragen en te ontvangen. Je verdient het..

  #4350481 Quote

  Bedankt voor je lieve woorden!! ik heb er bewondering voor hoe jij het allemaal doet in jee eentje met je meissie en met je man zo ver weg!!!

  #4350496 Quote

  Zeker, respect Ly! Wat fijn dat jullie binnenkort een echte plek, en vooral: voor jullie samen krijgen. Voor Aqua ook. Erg goed dat ze weer slaapt. Dan zou je toch denken dat ze wat rust heeft gevonden.

  #4350658 Quote

  Wat fijn dat je man binnenkort weer komt! Dit keer om te blijven? Petje af hoor, ik vond het al niet leuk toen mijn man 2x een paar dgn weg moest…. Peanuts vergeleken bij jullie situatie.

  #4350670 Quote

  Ik ken je verhaal niet (ga maar eens terug lezen in de topics) maar ik kan mij wel voorstellen dat het moeilijk is om alles alleen te moeten doen. Ik wens je in iedergeval heel veel sterkte liefde en gezondheid toe!!!

  #4350875 Quote

  mooie woorden!! En erg fijn dat je man terug komt met nl-paspoort.. En ook erg super dat je vanaf 1 sept een andere woning hebt! suc6 met aftellen!!

  #4351202 Quote

  Wat fijn zeg dat jullie strak weer bij elkaar zijn, kan je man alles in echt zien (niet meer via de webcam) Heel veel plezier met elkaar…

  #4351215 Quote

  Ga alvast genieten van alle tijd samen…
  Dat de studio’s al te herkennen op FB, op de foto “when’s daddy coming home”… 😉
  enneh… slaap lekker!

  #4352698 Quote

  Dank jullie wel allemaal!

  Zikomo.. ja, dit keer om te blijven. Als het aan hem ligt in ieder geval, want ik wil terug naar Canada!

  Caaf.. ja, die webcam was beter dan niets.. maar ik vond het toch zielig dat hij zoveel van Aqua heeft moeten missen! Rollen, zitten, tandjes, eerste paar woordjes! Ach, misschien is hij nog op tijd voor het kruipen en anders lopen.. :p

  Krissy.. leuk he! Het zijn zogenaamde “Space Boxen” die tijdelijk woonruimte bieden voor studenten. Ik heb een gele doos! Leuk en handig voor in je uppie. Niet zozeer als gezinnetje..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct