Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1595106 Mijn Bevallingsverhaal Van Jesslyn

 • Auteur
  Berichten
 • #2601108

  nou daar komt’ie mijn verhaal.
  Vanaf zaterdag had ik weeen echte weeen maar ze zetten niet door. Gevolg was nog minder slaap en ik echt aan het einde van mij latijn. Vrijdag 7-7 had ik weer een controle (38,6wk) en daar barste de bom…tranen dus. Te weinig slaap veel pijn en niks niks niks…. Dus vroeg de vk of ze misschien even zou kijken of er al schot in de zaak zat en als er schot in zat of ze dan gelijk een poging moest doen om te strippen. Tja dacht ik dan zit je er toch al met je vingers dus rommel er maar op los… Dat was niet nodig. Ik bleek al 3cm onsluiting te hebben. om half 1 stond ik weer buiten. Nog even snel eten gehaald voor de avond en manlief gebeld dat het vast niet lang meer zou duren. Toen naar huis en daar nog even moeders en zus gebeld dat alles nogsteeds goed was en dat het niet lang meer zou duren.
  En toen begon het. Echte echte weeen met gelijk er maar 3 minuutjes tussen, Half 2 weer de vk gebeld. Kom maar het zet door zei ik. Zij perplex dat was wel erg snel. Met een half uur was zowel mijn man als de vk in huis. 10 minuutjes later de kraamhulp ook (de vk van het bureau had ook de kraam maar gebeld) Ik heb boven de weeen opgevangen staant aan het bed met een handdoek om goed ik te knijpen. Na een kwartier weeen opvangen had ik in een keer giga persdrang…dat kon toch niet ik stond nog in mijn kleren aan de zijkant van mijn bed. Hoe moest ik dit in ….doen. Hoe krijg ik mijn broek uit en hoe kom ik op het bed dacht ik. De vk hielp met uitkleden en in wee nr 3 ben ik op het bed gekropen….maar toen je moet tenslotte op je rug gaan liggen en ik wist niet hoe ik dat moest doen aangezien ik persweeen had en geen enkele pauze. Ik heb me laten vallen op mijn rug. De vk heeft de vliezen ogenblikkelijk buiten mij geprikt met haar handen ervoor zodat niet alles eronder zou zitten. Beetje mislukt want het vruchtwater liep van het bed af zo haar schoenen in en over de benen van mijn man op het tapijt….En gelijk daarachteraan kwam onze meid al. De vk heeft nog gezegd zuchten zuchten..en ik deed een poging maar mijn lichaam was er zo duidelijk klaar mee dat het gewoon doorging. En zo kwam Jesslyn op de wereld midden in een stort bevalling van 20 minuutjes. Ik heb alleen meegeperst voor de schouders verder niet. en wonder boven wonder ook maar 1 hechting. De vk en de kraam haden nog nooit zo’n bevalling meegemaakt. Nou ik ook niet. Oke vorige bevalligen waren ook snel maar omdat de vliezen geprikt werden gewoon op bed bevallen en niet deze gekheid en paniek. Gelukkig is alles goed gegaan en stond ik binnen een uur al heerlijk onder de douche. Kon mijn man de jongens gaan halen op de bso en konden we ons meisje haar naam geven. Die wilde we pas noemen als ons gezin compleet zou zijn dus ook de vk moest echt even wachten. 2 dagen later belde de vk op of ze langs mocht komen om na te bespreken. Het was dus echt een rare bevalling geweest. Goede afsluiting daardoor dat wel. Nu is ze alweer 13 dagen oud en ze is een zeer zoet kindje dat goed drink, slaapt etc etc. Wij zijn compleet.

  .

  #4350464 Quote

  zo dan das heftig jeetje.

  wel mooi dat het allemaal goed verlopen is.
  en maar 1 hechting das wel erg prettig.

  #4350483 Quote

  jeemig, eerst denk je dat het niks gaat worden en voor je het weet ben je razendsnel bevallen 🙂

  #4350523 Quote

  tjonge weer een heftig verhaal!!!

  fijn dat het goed gegaan is en nu lekker kan genieten!

  #4350524 Quote

  Van Harte Gefeliciteerd! Heerlijk gezin zo he.
  Ik heb ook 2 jongens en een meid. Nu zwanger van de 4de.
  Probeer tussen de drukte door er maar lekker van te genieten. Die kleine meid van mij is alweer 4 dus het klopt echt wat ze zeggen….de tijd gaat zooooo snel.
  Heel veel geluk met jullie gezin!

  Groetjes!

  #4350671 Quote

  Wow, nou klinkt ook mega heftig en zeker niet ‘normaal’, voor zover er sprake is van een normale bevalling. Mooie is wel dat het er bij jou op zit en je nu fijn van je kleine kunt genieten!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct