Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1595287 Vakantie

 • Auteur
  Berichten
 • #2601289

  Zijn jullie mannen ook toe aan vakantie. De mijne neemd vakantie wanneer de bevalling begint, maar ook voor manlief zijn het de laatste loodjes.
  Zeker omdat we afgelopen maandag uitgerekend waren…

  Hoe hebben jullie dit gedaan?

  #4350649 Quote

  Hoi hoi,

  hier gewoon de bouwvak. Wat dat betreft pakt het wel gunstig uit dat Daaf er eerder was, ik was eigenlijk precies aan het begin van de bouwvak uitgerekend. Nu was Daaf er 2 weken eerder en heb ik eerst een week kraamhulp gehad met extra uren omdat hij gewoon aan het werk was, nu ben ik een weekje alleen en dadelijk heeft ie 3 weken vakantie (waar hij inmiddels ook wel aan toe is want de nachten hakken er wel in…)

  groetjes Natasja

  #4350662 Quote

  Die van mij neemt aansluitend op de kraamhulp 2 weken vrij en dan tussen kerst en nieuwjaar nog lekker week vrij lekker beetje verspreid.

  Maar hij is er idd ook behoorlijk aan toe maar meer aan het feit dat ie zijn dochter nu eindelijk wel eens wilt zien en vasthouden en dat de bevalling achter de rug is.

  #4350668 Quote

  Bij mij ook twee weken aansluitend aan kraamweek en dan gaan we in oktober nog twee weekjes met z’n 3-en weg. Hij is volgens mij ook toe aan de kleine, hij is ook zooooo nieuwsgierig. Leuk om te merken!

  #4350699 Quote

  Hier ook als ik gelijk bevallen ben is mijn manneke ook 3 weken vrij! Daar is hij idd ook erg aan toe! Vandaag is de uitgerekende dag…. dus spannend!

  #4350857 Quote

  De jongens hadden net een week vakantie toen Jesslyn kwam (7-7) en manlief heeft vanaf volgende week vakantie lekker 3 weekjes waarvan we er 1 weg gaan.
  ben benieuwd hoe dat gaat 3 kinderen op een camping 🙂

  #4351061 Quote

  helaas..
  de mijne is zelfstandige en zijn personeel gaat nu massaal op vakantie. Dus echt vrij kan hij niet nemen.
  Hij hoopt dat hij dan een uurtje later kan beginnen enzo. Eind september heeft hij pas een weekje vrij.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct