Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1595316 Oeps 34 Weken En 20 Kilo Zwaarder

 • Auteur
  Berichten
 • #2601318

  Hoi meiden,

  Vandaag op de weegschaal, toch weer even slikken, van 75 kilo naar 95 kilo! Ik weet dat ik bij de vorige twee zwangerschappen ook rond de 100 kilo eindigde, maar begon ook zwaarder (ong. 85/90 kilo). Krijg al echt zo’n lelijk onderkinnetje en dikke billen en ja dikke buik natuurlijk. Tja hoort erbij, maar straks moet het er wel weer af. Nog meer die al veel aangekomen zijn?? Ik hoop dat ik niet boven de 100 kilo eindig deze keer.

  Liefs mammma

  #4350702 Quote

  Nou je hoeft niet perse lekkere dingen te eten om zoveel aan te komen hoor!!!
  Ik ben morgen 37 wk en ben ook al ruim 20 kilo aangekomen. En ik snoep echt niet en eet ook niet voor 2!Had ik ook liever anders gezien maar hou héél veel vocht vast en tja balen maar zolang het met die kleine goed gaat!

  Ach wát er aankomt kan er ook weer af!

  #4350708 Quote

  snap dat het schrikken is, maar idd als het goed is met de kleine dat is het belangrijkste.
  Ik ben nu 26 weken en sins de eerste keer wegen nog niets aangekomen ben afgevallen en weer op mijn oude gewicht. deze week weer wegen dus ben benuwd.


  wonder2011
  Bijdrager
  #4350743 Quote

  De een komt gewoon meer aan dan de ander.Heeft niet gelijk te maken met veel eten.Ik at super gezond en woog uiteindelijk ook op laatst 26kilo zwaarder.Ben nu 6wk terug bevallen en er is al 15 kilo vanaf dus maak je er niet al te druk om.

  #4350752 Quote

  ik ben bijna 31 weken en ben 13,5 kilo aangekomen.

  #4350817 Quote

  he meiden, ja kwet niet hoe ik het doe ben nu 25 weken en ben 5 kil aangekomen ben met 65 begonnen en weeg nu 70 , was bij onze dochter ook nog geen 10 kilo aangekomen, en snoep graag alleen doe het niet en eet ook niet voor 2 soms te weinig, dus sorry, maar ik zou ook heel erg balen als je zo veel aan komt, sorry dit is niet de bedoeling om jullie in een dip te laten, maar ik weet niet of dit goed is zelfs om zo weinig aan te komen.

  liefs en sterkte met de kilo’s

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?
  #4350828 Quote

  ach dames, ik begon met 100 kilo! nu na 16 weken is er 3 kilo bijgekomen maar ga nou absoluut niet lijnen! Ik maakte mij ook zorgen maar kreeg alleen te horen dat ik toch echt goed moest eten en geen koolhydraten ofzo weg mocht laten. ik moet alleen op de koekjes letten! Ik heb al heel veel gehoord dat als je borstvoeding geeft de kilo’s eraf vliegen dus daar hoop ik hard op! Maar zwanger zijn betekent nou eenmaal een grote buik. als je kindje maar gezond is toch? de kilo’s maak ik me wel weer zorgen om na de geboorte.
  sterkte allemaal.
  Marieke

  #4350874 Quote

  Hey hallo,

  Nouja, ik maak me er niet heel druk om, maar ik voel me nu soms toch wel een beetje een walrus!! hahaah.. ach ja.. nog 6 weekjes. Maar ik weet nog dat ik bij de jongens borstvoeding gaf, en bleef eten. Misschien dat ik dat nu wat moet aanpassen. Komt het door de borstvoeding of ben ik gewoon zo gewend aan het andere eetpatroon tijdens de zwangerschap, dat ik gewoon af moet kicken na de bevalling hahahahaha.. ik denk het laatste, of een combi er van. Komt wel goed hoor.. maar mooi vind ik het niet echt!

  Doei doeiiiiiii en bedankt voor jullie reacties!
  Liefs mammma

  #4350876 Quote

  ik heb een vriendin die is ook 2 keer zwanger geweest en toen ook al 20 kilo elke keer aangekomen en na de bevallingen is het erook weer eraf gegaan zonder te veel doen… gewoon goed en normaal eten en dan is er niks aan de handje… Zolang het met de baby goed gaat is er niks aan de hand… daar letten de verloskundige in principe niet meer op he hoe zwaar je word…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct