Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1595353 Zorgen

 • Auteur
  Berichten
 • #2601355

  maak mij toch wel zorgen. Ben nu 26 weken zwanger en sins vorige week erg veel last/pijn in mijn buik en vooral sávonds en s’nachts. Dacht eerst oo heb weer een blaasontsteking. Maar 2 keer laten testen en dat was het niet. Verloskundige gaf aan als ik maandag nog last had wilde ze mij graag zien. Maar maandag ging het eigenlijk wel maar daarna werd het weer minder. In bed doet het draaien pijn in mijn buik. Het maakt niet uit of ik ou op mijn rug of zij lig. het laatste 2 dagen voel ik de kleine ook minder. fysio zegt dat ik het rustiger aan moet doen. Nou rustiger als ik nu doe kan ik niet. Zit helaas al voor 100% in de ziekte wet. thuis doe ik niet veel. doe ik wel veel/wat dan heb ik in de avond zoveel pijn dst ik amper de trap op kan lopen.
  Heb net gebeld met de verloskundge en word terug gebeld.
  Ik had mij de zwangerschap zo anders voor gesteld…… weet dat ik het grote geheel moet zien maar dat is soms erg lastig.
  Nu maar wachten op telefoon.

  #4350775 Quote

  nou kan me voorstellen dat je je zorgen maak zou ik ook doen maar mischien valt het mee hoop dat de vlk gauw terug belt joh sterkte maar ik heb die pyn ook soms hoor in m,n buik ik hadt het zelf vannacht toen ik me omdraaide maar ging gelukkig weer weg

  #4350778 Quote

  verloskundige heeft gebeld, mag om 15 uur komen. Krijg inwendig onderzoek om aantal dingen uit te sluiten.
  dus net maar even gedoucht en nu wachten tot we kunnen gaan. Hoef gelukkig niet alleen mijn man belde net dat hij eraan komt. wel een heel fijn idee.

  #4350870 Quote

  en hoe is het vanmiddag gegaan hoop dat het mee mag vallen

  #4350914 Quote

  Hoe ging het???

  #4351150 Quote

  weet je iets meer? wat een vervelend idee zeg!!

  #4351248 Quote

  nou ik weet wat meer en leuk is het niet!!!!

  BEn gisteren doorgestuurd naar ziekenhuis om mijn zorgen weg te nemen. MAar helaas ben er nog steeds.
  Moest blijven had al weeen gelukkig geen ontsluiting!!!! gelijk weeen remmers gekregen, totale bedrust en injectie om de longen te laten rijpen. DUs dat was even schrikken al kwam de schrik veel later pas. Constant aan de monitor mocht de situatie veranderen danmet spoed naar een academich zieken huis. Om 22 uur nog 30 minuten aan de monitor gelegen en het was rustig.
  In de nacht kwam het terug tegen half 3 en vanaf kwart voor drie tot drie om de 2 minuten weeen. Extra medicatie en toen zakte het weer.
  Nu gaat het wel redelijk moet de hele dag op bed liggen mag alleen douchen en plassen. Nu net even gedoucht nou ja zittend en hulp met afdrogen van mijn man. Maar dat kost wel een hoop harde buiken.en dan weet ik dat die bedrust wel goed is.
  Nu maar even afwachten meer kunnen we niet doen. en maar hopen dat het goed blijft gaan!!!!


  Anoniem
  Inactief
  #4351251 Quote

  He jakkes..dat is schrikken en beangstigend…

  Ik wil je erg veel sterkte wensen en ik zal extreem voor je duimen..

  #4352111 Quote

  Och meid wat rot!! Heel spannend ook.. Ik duim dat de tijd heel snel gaat, elke week is er weer eentje voor je ukkepuk!! Hoe gaat het nu? Heb je kans dat ditvanzelf weer stopt? Of moet je blijven tot de bevalling?

  Heel veel sterkte!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct